#run2rivers #2rivers2024

Niewsbrief 25 maart – nog één maand

 

Nog een maand!
Met één maand te gaan zit je in de laatste fase van je voorbereiding op de marathon – de voorjaarseditie! Dit is het moment om een aantal zaken te regelen rondom het weekend van 23 en 24 april, we zetten de belangrijkste op een rijtje:
  • Starttijden: we starten dit jaar om 10 uur. Een uur vroeger dan voorgaande jaren. Al onze tijdschema’s zijn met 1 uur vervroegd. Zie ook de infopagina op de website.
  • Start en finish: start en finish is nu op de feeërieke singel van Zaltbommel, net zo mooi en voor de route maakt het niets uit. Kijk hier voor de details. Reden voor deze verplaatsing heeft te maken met de ingewikkelde vergunningverlening gedurende de corona-periode.
  • Bier en braai: omdat het voorjaar is en warm en zonnig, hebben we bij de finish een prachtig tentendorp gebouwd, daar gaan we het ook gezellig maken. Zie de plattegrond.
  • Startnummer en t-shirt afhalen: zaterdag 23 april tussen 1500u en 1800u bij de tenten. Daar is ook het pastabuffet (apart voor opgeven). Startnummer afhalen kan ook zondag 24 april vanaf 800u tot een half uur voor de start.
Eén week voor de Two Rivers ontvang je de laatste nieuwsbrief met alle praktische details van het programma. Dan ongeveer ontvang je ook je startnummer (indien je bij inschrijving hebt aangegeven dit thuisgestuurd te willen krijgen).
Trouble understanding English? Don’t worry, just check out our multilingual website.
23 April: ophalen race-pack en pasta buffet Al op zaterdag kan je jouw race-pack afhalen (startnummer, T-shirt en een verrassing), tussen 1500u en 1800u. Lokatie: start en finish terrein.

Het wordt supergezellig die middag, Vanaf 17:30 serveren we een all-you-can-eat pastabuffet, ook vegetarisch. Kost 18,95 EUR incl. 1 consumptie. Meedoen? Reserveer hier.
Cabaretvoorstelling ‘s avonds na de pastaparty nog niet gaan slapen? Wouter Monden is behalve marathonloper en deelnemer aan Two Rivers ook cabaretier. Hij treedt die avond om 2000u op in theater De Poorterij in Zaltbommel, dat is 100 meter lopen vanaf de startlijn. En ja, er valt ook een boel te lachen over de marathon! Zijn voorstelling is voor deze gelegenheid extra aantrekkelijk geprijsd. Info en kaarten.
Kindertuin Wat is dat nu? Een begrip in Zaltbommel. Een feeërieke plek op de oude stadswallen van Zaltbommel. Het centrale punt voor de verzorging en gezelligheid tijdens Two Rivers. Hier is de ruimte voor omkleden, bagage-afgifte, muziek, het pastabuffet zaterdagavond, drank en eten op zondag. Zie ook de plattegrond.
Webshop
Old school

Opvallend en toch heel traditioneel. Met de hoge temperaturen van april wil je toch een fijn hemd. Bestel hem in onze webshop.
De marathon is een mentale uitdaging
150 pagina’s  voorpret voor jezelf en eindelijk een beetje begrip van je supporters. Opgeven is geen optie!

Two Rivers Marathon is het kleine broertje van Two Oceans Marathon. Ook is Two Rivers een officiële qualifier voor Two Oceans. 17 april 2022 zijn we er weer bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *