#run2rivers #2rivers2021 #2rivers2022
2 oktober 2019

Informatie Two Rivers Marathon

Februari 2021. Two Rivers Marathon Maand
Lukt het niet om er de 31ste januari bij te zijn? Je kunt hem ook lopen de hele maand februari 2021. Iedere zaterdag en zondag kan je de Two Rivers Marathon lopen op het parcours. Je start in het tijdvak dat je bij inschrijving hebt uitgekozen. Zodra het maximum aantal deelnemers per tijdvak is bereikt is het niet meer mogelijk om je voor dit tijdvak in te schrijven.

Het parcours is niet uitgezet, je loopt op de GPX route die je van onze website downloadt.

Februari 2021: Two Rivers Marathon Thuiseditie 
De meest flexibele optie: iedere dag in februari 2021 kan je een marathon of halve marathon lopen thuis bij jou in de buurt. Misschien wel de meest veilige variant, wanneer je onnodige reisbewegingen zou moeten beperken. Je stuurt ons je tijd en GPX toe en we sturen je de Two Rivers medaille op (indien besteld).

Jouw resultaat doorgeven en uitslag

Je registreert zelf je tijd (en afgelegde route op je GPX horloge), mail ons je resultaat via deze link. Heb je jouw marathon gelopen op het officiele parcours: dan wordt jouw tijd opgenomen in de uitslag. 1 maart 2021 publiceren we de uitslag van de Two Rivers Marathon. 

Inschrijven
Dat is ook al speciaal dit jaar: er is geen inschrijfgeld. Je betaalt alleen voor de optionele extra’s. Inschrijven doe je hier. De extra’s bestel je via onze webshop. Jouw medaille wordt je thuis toegestuurd.

Finishermedaille
Wanneer je inschrijft, heb je de optie om de unieke Two Rivers Marathon finishermedaille te bestellen. Deze sturen we je toe zodra je jouw tijd hebt doorgegeven.

Two Rivers hardloopshirt
Dit jaar wordt het iconische shirt groen, met lange mouwen. 

Route
Start en finish in de historische binnenstad van Zaltbommel. De route bedraagt exact 42,2 km en gaat geheel door de Bommelerwaard en grotendeels over de dijken langs de Waal en de Maas.

Two Oceans Marathon qualifier
De Two Rivers Marathon is het kleine broertje van de Two Oceans Marathon die met Pasen in Kaapstad wordt gelopen. De unieke sfeer van die race proberen we ook naar de Bommelerwaard te brengen. Two Rivers Marathon is een qualifier voor deze wereldberoemde race.
Een finish in de Two Rivers Marathon betekent automatische kwalificatie voor de Two Oceans Marathon. 

Bereikbaarheid & parkeren
Zaltbommel is goed bereikbaar per trein, het start/finish gebied ligt op ongeveer 10 minuten lopen vanaf het station. Kom je met de auto, we adviseren je op de parkeerplaatsen rond de binnenstad van Zaltbommel te parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Zie plattegrond.

Tijdwaarneming/startnummer
Er is géén tijdwaarneming, je ontvangt ook géén startnummer. Wanneer je jouw eigen tijd registreert en deze samen met jouw GPS registratie naar ons mailt, nemen we jouw zelfgeklokte tijd op in de einduitslag welke 1 maart 2021 wordt gepubliceerd.

EHBO en uitvallers
Mocht je onderweg onverhoopt tegen een probleem aanlopen. Op 31 januari zijn EHBO-ers aanwezig voor ondersteuning. Als je ziet aankomen dat je de finish niet gaat halen bel je het noodnummer en word je verder geholpen.  Op andere dagen is geen ondersteuning aanwezig. We adviseren je niet alleen te lopen of een fietsbegeleider mee te nemen. 

Veiligheid
Er  worden geen verkeersregelaars ingezet. Lopers blijven zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Het parcours gaat over relatief rustige wegen en dijken maar is niet exclusief beschikbaar voor de deelnemers. Ook auto’s, fietsers en wandelaars kunnen gebruik maken van de wegen en paden. Houd hier rekening mee en geef elkaar de ruimte. Maar zorg met name dat het voor iedere weggebruiker veilig blijft.

Kleedruimte & kledingafgifte
Afhankelijk van de Covid- situatie is het mogelijk om je om te kleden bij het Two Rivers Marathon Home bij Stehman Sport 2000. Vlakbij start en finish. 

Toiletten
Afhankelijk van de Covid- situatie beschikbaar nabij start/finish.

Voorwaarden voor deelname en Wedstrijdreglement
Op de deelname aan de Two Rivers Marathon zijn algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement van toepassing. Bij bevestiging van je inschrijving ga je akkoord met deze voorwaarden en dit reglement.

Vragen?
Laat het ons weten op info@tworiversmarathon.nl.