#run2rivers #2rivers2024

6 februari, uwen bompa was erbij

‘Ik kan me die zondag begin februari 2022 nog goed herinneren, hondenweer was het, de natste en meest winderige zondag ooit gemeten in Nederland en uwen bompa was erbij’

Op 6 februari liep Olivier Verhaege samen met een klein groepje lokale fanatiekelingen de Two Rivers Marathon. Lees hier zijn verslag van deze dag en meer over Oliviers Marathon plan. En ja, de 100% slechtweer garantie van Two Rivers Marathon werd weer dubbel en dwars waargemaakt.

Terwijl vanaf 10 uur diverse groepjes lopers de Two Rivers Marathon op eigen gelegenheid liepen, ging de inschrijving voor de Two Rivers Marathon weer open. 24 april, een lente-editie, je unieke kans om hem nu eens met mooi weer te lopen. Er zijn nog 80 startbewijzen.

3 thoughts on “6 februari, uwen bompa was erbij

 • Beetje late reactie, maar ook ik was er klaar voor die dag, had toch niets anders te doen, dus de (stoute) schoenen aangetrokken, muziekje op en voor de deur sportdrank en gel in de papierbak klaargezet.
  Hondeweer met storm en regen inderdaad. Op pad voor het eerste solo lusje vanuit huis: 22 km.
  Na een uur en 50 min langs huis, verzopen, doorgewaaid, maar gelletje erin, slokje sportdrank en gaan voor lusje 2: bijna 14 km. Wind inmiddels van opzij in de duinen, dus tempo gaat er langzaam uit.
  Dik 3 uur na vertrek voor de 2e keer langs huis, reepje, banaan, slokje sportdrank en gelletje mee voor de finale: alleen nog maar het dorp rond………
  Nou dat was nog ff flink afzien, maar op 42 weer langs huis en toch die 195 m nog even doorgelopen.
  Wat een strijd, solo in dit hondeweer, maar toch in 3u47 de marathon-afstand voltooid!
  Hoop idd op ietsje beter weer over 2 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *