#run2rivers #2rivers2024
1 november 2020

inschrijven 2022

De Inschrijving is gesloten.

Onderdelen
Het evenement kent twee onderdelen. Alle twee over de officiële marathonafstand van 42,2 kilometer.

1.MarathonIndividueel
2.Duo Marathon2 personen met wissel op halve marathonpunt

Inschrijving
Het inschrijfpakket bestaat uit een startnummer, een onvergetelijke dag, tijdregistratie, pacers, goed ingerichte verzorgingsposten, gratis vervoer voor duo-lopers van en naar het halve marathonpunt, een functioneel hardloopshirt, korting op een hotelovernachting (zolang beschikbaar) én aan de finish een dikverdiende medaille met twee gratis consumpties (het unieke Two Rivers biertje of wat anders). De inschrijving stopt zodra de limiet van 800 lopers is bereikt.

Let op dat je voor de Duo Marathon als team inschrijft, zorg dus dat je alle gegevens bij de hand hebt.

Keuzes in de inschrijfmodule
In de inschrijfmodule kun je een aantal keuzes maken. Lees de mogelijkheden even goed door voordat je met de inschrijving start.

  1. Startnummer, per post of afhalen
  2. Aantal malen eerder deelgenomen (Vasbyter status)
  3. Kortingscode voor kosteloze deelname
  4. DUO loper

1. Hardloopshirt
Het karakteristieke Two Rivers shirt is inbegrepen bij je inschrijving.  Helaas is het niet mogelijk om nu nog je maat shirt uit te kiezen, maar goede kans dat we je toch een geschikte maat kunnen geven. Je haalt je shirt op bij de Two Rivers Expo op zaterdag 23 april of ‘s ochtends vóór de start.

Ben je op zoek naar andere Two Rivers kleding? Kijk op onze webshop.

2. Startnummer
Je kunt je startnummer ophalen op de Two Rivers Expo. We bieden ook de mogelijkheid je startnummer al eerder per post thuis te sturen. Kosten EUR 3,50.
Let op! Alleen voor deelnemers die in Nederland en België wonen.

3. Aantal malen deelgenomen
Heb je 5 maal of vaker deelgenomen aan Two Rivers Marathon, dan ben je een Vasbyter. Vasbyters zijn herkenbaar aan een speciaal startnummer en worden door ons (een beetje) in de watten gelegd. Het blijft tenslotte hard werken, zo’n marathon.

4. Kortingscode
Dit veld kan alleen worden gebruikt als de organisatie je persoonlijk een code heeft toegestuurd. Geldt onder andere voor lopers die met team Hardlopen in Zuid-Afrika in 2022 de Two Oceans Marathon of Comrades Marathon gaan lopen. Net zoals voor onze sponsoren

.
5. DUO loper
Wanneer je de marathon samen met een maatje loopt schrijf je als team in. De eerste loper start in Zaltbommel en finisht bij het halve marathonpunt, de tweede loper start daar en finisht in Zaltbommel. Bij het inschrijven van de tweede loper registreren wij minder informatie van deze loper. De bevestiging van de inschrijving wordt alleen verstuurd naar de eerst ingeschreven loper. Het maakt bij inschrijving niet uit in welke volgorde je straks wil starten. Wie als tweede wordt ingeschreven kan straks als eerste starten, geen probleem.

Tarieven

Inschrijvenvóór 8-04-2022
MarathonEUR 50,-
Duo Marathon*EUR 30,- p.p.

* Duo-Marathon: het team bestaat uit 2 personen die tegelijkertijd moeten worden ingeschreven.

Zo, dat is het, tijd om in te schrijven:

Inschrijven – Nederlandstalig

Inschrijven – Engelstalig

Vragen?
Geen probleem. Stuur je vraag naar inschrijven@tworiversmarathon.nl en we proberen je zo goed mogelijk te helpen.