#run2rivers #2rivers2024
21 september 2021

Retouren en terugbetaling

Overzicht

Retouren en terugbetaling zijn mogelijk tot 30 dagen na je bestelling. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds jouw aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen.

Niet alle bestelde artikelen kan je retourneren. Hiervoor verlenen we geen restitutie. Niet-retourneerbare artikelen:

  • Medailles
  • Inschrijvingen voor deelname
  • Downloadbare softwareproducten

Restituties

Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij je een e-mail om je te informeren dat wij jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling.

Als jouw retour is goedgekeurd, wordt jouw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen 7 kalenderdagen automatisch een tegoed op jouw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Artikelen met korting kunnen niet worden terugbetaald.

Ruilen

Wij vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je jouw artikel voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op naar info@tworiversmarathon.nl en stuur jouw item naar Stehmann Sport 2000, Gamerschestraat 12, 5301 AS Zaltbommel, Nederland.

Verzending retouren

Als je jouw product wilt retourneren, verstuur dit naar:

Stehmann Sport 2000, Gamerschestraat 12, 5301 AS Zaltbommel, Nederland.

Vragen?

Stuur een mailtje naar info@tworiversmarathon.nl en we helpen je graag verder.