#run2rivers #2rivers2024

Meest spontane en vrolijke marathon ooit

Een kater die zomaar omslaat naar een hele gave belevenis. Na de afgelasting op 9 februari blijkt onze actie ‘verdien de medaille alsnog‘ een ongelooflijke hit! Tot en met eind maart krijgen lopers alsnog de kans om Two Rivers te lopen en die gave medaille te verdienen. Plus een overheerlijke Vasbyter.

Bijna dagelijks zien we de lopers op de dijken, met in de weekenden de grotere groepen.

Meest  vrolijke en spontane marathon ooit!

Op zondag 1 maart was het feest compleet. Brigitte van Oijen, #2riversleadrunner, plaatste halverwege februari een oproep op Insta. ‘Ik ga mijn medaille op 1 maart verdienen. Wie loopt er mee?’. Dat heeft de Bommelerwaard geweten!

De dag werd zonnig geel, ondanks het dreigende wolkendek. Opnieuw kwamen Two Rivers fans uit geheel Nederland om alsnog het parcours te lopen van ‘de leukste Wintermarathon van Nederland’. Afgelopen zondag gaat de boeken in als de dag waarop de meest vrolijke en spontane marathon ooit werd gelopen.

Op de Bommelse Waalkade, zondag 1 maart net voor de start. Brigitte met de groene hoodie!

Bijzondere medaille

Is het de bijzondere medaille? Of het bijzondere parcours? Zijn het de oergezellige Two Rivers lopers? Vast een combi.

Dit jaar was de vijfde editie van de Two Rivers Marathon. Op alle fronten een onvergetelijke editie. Deze bijzondere ‘5th edition’ medaille scoren staat hoog op ieders to-do list. Hij ziet er meer dan fraai uit, maar met name die bieropener aan de onderzijde past perfect op de Vasbyter die de lopers ook verdienen. Cheers allen!

Nog even nagenieten? Zie het foto-album ‘Alsnog die Two Rivers medaille!‘ op de Two Rivers Facebook-pagina.

De Two Rivers 5th edition medaille

Nog tot en met 31 maart

Heb je je kans nog niet gegrepen? Het kan nog tot en met 31 maart. Check nog even hoe het precies werkt.