#run2rivers #2rivers2024

Ellen bedwingt Ellen

Ellen. Drie weekenden op rij storm in Februari. Afgelopen weekend kwam – na Ciara en Dennis – storm Ellen langsrazen. Diverse Carnavalsoptochten moesten in Nederland moesten er zelfs door worden afgelast. Het was weer bal!

Ellen en Roel op medaillejacht

Ellen Jooren en Roel Versteeg lieten zich niet door storm Ellen afschrikken. Verre van. Namens sponsor STIPT. advocaten zouden ze deelnemen aan de Two Rivers Duo Marathon. Afgelopen weekend gingen ze alsnog samen op medaillejacht. “Het is en blijft een mooie route”, vertelt Ellen. “Vanaf Bistro In Petto, met volle wind tegen, hoorden wij ‘Mispelgat’ losgaan. Een groot contrast, maar leuk”.

Ze hebben er een 30 kilometer duurloop van gemaakt in plaats van de oorspronkelijke 21 kilometer. Geheel over Two Rivers parcours. Mooie prestatie Ellen en Roel, medaille meer dan verdiend!

Tijdens Carnaval wordt Zaltbommel ‘Mispelgat’ genoemd. In 2020 genoot Mispelgat niet alleen van stampende Carnavalsklanken maar dus ook van een gierende storm! Niet alleen Ellen en Roel versloegen storm Ellen, ook de Mispelgatse Carnavalsoptocht kon doorgaan. De optocht stond gelukkig eerder op het programma dan het hoogtepunt van de storm.

Ellen en Roel in actie op de dijk langs de Maas bij Hedel

Beste afgelasting ooit

Paul Jansen heeft geweten dat het Carnaval in Mispelgat was. Ook hij ging afgelopen weekend met een maatje op pad voor zijn medaille. Zijn timing is ongekend! Een Two Rivers finish middenin de Carnavalsoptocht. Veel wilder gaat het niet worden.

Paul ontmoette tijdens de run diverse andere lopers op het parcours, “superleuk”. Ook hij vindt de actie ‘win alsnog je medaille’ een ongelooflijke mooie move. “Ik vind het op deze wijze de beste afgelasting ooit!”.

We hopen je volgend jaar tijdens Two Rivers 2021 te mogen ontvangen, Paul!

Paul en zijn maatje in Mispelgat. Dolle pret!