#run2rivers #2rivers2024

En nu? Verdien alsnog je medaille

Two Rivers 2020 cancelled. En nu?

Katerig gevoel

Voelt best als een kater. Zo’n dag na Two Rivers 2020. De Two Rivers waarop de marathon niet werd gelopen. Mooi om te zien dat we een grote groep lopers gistermiddag naar het alternatieve programma in de Sint-Maartenskerk zagen komen. Muziek, food en Vasbyters. En samen van dat katerige gevoel afkomen. Zowel de lopers als onze crew (die er ook best ziek van waren, zoveel werk aan gehad) maar ook supporters.

Het overgrote deel had begrip, 1000 lopers en 150 vrijwilligers en een storm die eerder piekt dan op de zaterdag voorzien. Ga er maar aanstaan, stel je toch eens voor dat er ongelukken gebeuren.

Het werd eigenlijk nog best gezellig. Altijd mooi om die saamhorigheid onder lopers te zien.

Je medaille alsnog verdienen?

Goed nieuws. Dat kan! We hebben een list verzonnen.

Hoe dan? Log vóór eind maart 2020 een loop op het Two Rivers parcours op je favoriete hardloop-app. Voor marathonlopers het gehele parcours. Duo-lopers mogen zelf 21 kilometer uitkiezen (10,5 km heen en terug telt ook), als het maar over het Two Rivers parcours is. In onderstaande video zie je Marcel die ook niet blij was. Hij staat op een nog steeds winderige dijk langs de Waal en legt uit.

Op het hoofdkantoor van onze hoofdsponsor Locked Safe Holland in Zaltbommel krijg je – na het tonen van het bewijs op je mobiele telefoon – je medaille uitgereikt. En je krijgt er als klap op de vuurpijl een Vasbyter bij!

Locked Safe is een beveiligingsbedrijf en bijna 24/7 bemand, je kunt dus zelfs op de meest gekke tijden langskomen.

______
update 16 maart 2020
In verband met de bestrijding van het Coronavirus kent onze actie een voortijdig einde. Lees het volledige nieuwsbericht. Vanaf heden is het niet meer mogelijk je medaille te verdienen. We vertrouwen op jullie begrip.
______

 

Samenvattend.

  • Je stond ingeschreven voor Two Rivers 2020;
  • Je kon niet lopen vanwege de afgelasting door storm Ciara;
  • Je loopt alsnog vóór 1 april;
  • De Marathonloper loopt de gehele ronde over exacte Two Rivers parcours (met start/finish op de Markt in Zaltbommel);
  • De Duo-loper loopt 21 km van het parcours (mag 10,5 heen en terug zodat je kunt eindigen bij je startpunt), maakt niet uit waar je start;
  • Let op dat je waar mogelijk op fietspaden loopt en niet op de weg, er staan geen verkeersregelaars meer;
  • Je meldt je bij Locked Safe voor je medaille en biertje en geeft je naam en adres ter check;
  • Je rent met een lach!

Mailing aan alle deelnemers

Deze week ontvangen alle lopers een mail. We kijken daarin nog even terug op het weekend. En we beantwoorden de meest gestelde vragen. Je kunt je voorstellen dat we enorm veel mails hebben ontvangen na de afgelasting. Fijn om te zien dat de overgrote meerderheid begripvol is!

Dus mocht je niet direct een antwoord op een mail, app, messenger of ander bericht ontvangen, wacht even af. Er komt een mailing aan. Daarin leggen we onder andere uit hoe we met de bestelde shirts omgaan. En vertellen we je ook daar hoe je alsnog de medaille én een biertje kunt verdienen (maar die hebben we hierboven al weggegeven).

Nog even geduld…