#run2rivers #2rivers2024

Voortijdige finish van actie ‘verdien alsnog je medaille’

De actie ‘verdien alsnog je Two Rivers medaille‘ kent helaas een voortijdige finish. De actie zou tot en met 31 maart lopen, we beeindigen hem nu per direct. Uit gezondheidsoverwegingen van betrokkenen.

Na Ciara nu Corona

Nadat eerder storm Ciara onze plannen dwarsboomde raast nu Corona over. We hebben van 10 februari tot en met gisteren veel enthousiaste lopers het parcours alsnog zien lopen. We hebben genoten van het succes van de actie, dank ook voor jullie positieve feedback. Het was een fantastische wijze om de afgelasting nog een positief vervolg te geven.

Nu worden we echter opnieuw ingehaald door de actualiteit. Nederland kent een ‘locked down’, contacten tussen personen moeten zich tot een minimum beperken. Onze hoofdsponsor Locked Safe ontvangt nog dagelijks lopers die hun medaille en biertje komen ophalen. Dit achten we niet meer verantwoord. Ook willen we niet meer promoten dat lopers in groepjes over de dijken gaan lopen.

Dit beeld zagen we de afgelopen vaak. Zaltbommel werd er blij van. De lopers ook!

We hopen op ieders begrip en beseffen dat het enorm vervelend is als je komende week nou net je loop had gepland. Een goede gezondheid is van levensbelang en nog veel belangrijker dan een medaille. Besef je dat!

Terugblik

Het was een ongelooflijk succesvolle actie. Ongeveer een derde van de lopers met een startnummer voor  de afgelaste Two Rivers 2020 heeft hem alsnog gelopen. Via onze foto-pagina kun je erop terugblikken!

En bedenk!

En bedenk. Ook zonder onze actie kun je het parcours lopen. Doe dat zeker als je agenda er ruimte voor biedt. Wil je dit op korte termijn doen dan adviseren we met klem om dat in je eentje te doen en niet met een groepje af te spreken. Echt, het indammen van Corona moet de hoogste prioriteit hebben!

Toch liever met vrienden lopen? Dat snappen we. Wacht dan alsjeblieft tot de Coronastorm is overgewaaid!