#run2rivers #2rivers2024

Dijken kleuren geel!

Wat ongelooflijk mooi om te zien dat het initiatief ‘verdien alsnog je medaille‘ zo enthousiast wordt ontvangen! Er zijn momenten dat de dijken langs de Waal en de Maas geel kleuren. Two Rivers geel!

Omdenken

Ja. Het is even een andere manier van denken. Geen twijfel, de afgelasting was een goede beslissing en noodzakelijk. Simpel: veiligheid voorop. Zeker bij een evenement waar zo’n grote groep lopers en vrijwilligers in touw zijn. Stel je toch eens voor dat er ongelukken gebeuren.

Maar het knaagde wel. Hoe kunnen we de lopers alsnog aan een medaille helpen? De oplossing was briljant in al zijn eenvoud. Tot 31 maart krijgen lopers alsnog de kans het parcours te lopen en hun medaille te scoren.

Alsnog medaille!

We zijn nu een week op weg en dagelijks zijn er lopers op pad geweest. Afgelopen maandag liep de eerste loper Two Rivers al en kwam zijn medaille bij Locked Safe ophalen. Het werden er alleen maar meer.

Op Facebook hebben we een foto-album waarin we foto’s verzamelen van lopers die op pad zijn gegaan de medaille alsnog hebben verdiend. Jouw foto ook in dat album? Stuur ‘m ons of gebruik #2rivers2020medaille bij de foto die je op Facebook en/of Insta deelt.

Op zaterdag 15 februari ging deze groep om 7:30 uur bij zonsopkomst op pad, een kleine 4 uur later werd deze foto geschoten.

Alleen of met een groep

Sommige lopers liepen alleen, sommigen in een groep. Wil je aanhaken bij een groep? Check onze laatste berichten op Facebook en Insta. In de reacties zie je dat er op diverse data groepen ontstaan. Je kunt vast bij een van deze groepen aanhaken!

Aanwijzingen dat je op de juiste weg bent? Er staan hier en daar nog wat tips 😉 Deze lopers gingen vrijdag 14 februari op pad voor een ‘Valentijns Marathon’.

De route?

Die is niet heel ingewikkeld. Op onze route-pagina zie je een Google Maps venster. Als je je smartphone meeneemt en dit venster opent zie je exact waar je je bevindt op deze route. Kan niet misgaan. Ook kun je de GPX downloaden op je hardloopwatch of ander device.

Of je haakt gewoon aan bij een locale loper. Meerder mogelijkheden!

Deze groep lopers van AV Spartaan ging op zaterdag 15 februari op pad en maakte er een leuk dagje uit van! Marathon, shirts en medailles ophalen plus de binnenstad van Zaltbommel verkennen. Gelijk hebben ze!