#run2rivers #2rivers2024

We zijn eruit! Vijfmaal #2riversleadrunner.

We zijn eruit! Het was niet gemakkelijk. De oproep ‘Word jij één van onze Two Rivers Leadrunners?’ bleef niet onopgemerkt. Jammer dat we zovelen van jullie teleur moeten stellen, gaaf dat we zo’n mooie groep lopers bij elkaar hebben gekregen.

Wie zijn het? We stellen ze je in vogelvlucht voor. Volg #2riversleadrunner op de diverse sociale media en je kunt ze nog veel beter leren kennen!

Simone Tanner

Je kunt haar zomaar op een hardloopevenement tegenkomen, ze ‘is verslaafd aan loopjes en gezelligheid’. Of als blogger op Twitter of Insta, als @simonerunsaround. Simone komt uit Noord-Holland en slaat met plezier de weg naar Two Rivers Marathon in. Volg #2riversleadrunner en je volgt haar!

Naast Twitter en Insta vind je haar ook op Strava.

Angelique Evers

Angelique uit Eindhoven liep vorig jaar haar eerste marathon. Uiteraard de thuiswedstrijd Eindhoven Marathon. Die gaf haar zo’n boost dat ze direct een ander prachtig doel prikte: begin november loopt ze TCS New York City Marathon. Om jaloers op te worden! In de slipstream van NYC gaat ze de jubileumeditie van Two Rivers Marathon 2020 lopen. Als #2riversleadrunner!

Je vindt haar op Insta als @angeliqueevers69 en ondere andere ook op Facebook en Strava.

Olivier Verhaege

Olivier komt uit Belgie. We kennen hem van ‘Het hoofd weegt zwaarder dan de benen’, een boek over een reis van zijn eerste marathon naar de Spartathlon. ‘Wat?’ Ja, die ultra over 246 kilometer in Griekenland! Wij snappen, een mooi vervolg daarop is natuurlijk Two Rivers Marathon 2020. Ook dat avontuur kun je volgen, via #2riversleadrunner.

Je vindt Olivier op Insta als @verhaegeolivier en ondere andere ook op Facebook en Strava.

Christelle Southey

Christelle woont in Nederland maar groeide op in Zuid-Afrika. Eerder dit jaar liep ze haar eerste Two Oceans Marathon. Ze is verkocht! Haar doel voor 2020? Zowel Two Rivers als Two Oceans Marathon 2020. Ze neemt ons de komende maanden mee in dit prachtige avontuur. Volg haar, via #2riversleadrunner.

Je vindt Chistelle op Insta als @christellesouthey en ondere andere ook op Facebook en Strava.

Brigitte van Oijen

De aanvoerder van het stel! Brigitte woont in Kerkdriel, nagenoeg op het Two Rivers parcours. Op Insta vind je haar als @daar_loopt_ze_weer_. Ze vind het superleuk om haar hardloopervaringen met haar Insta-volgers te delen. Ze was de eerste Two Rivers Leadrunner, volg haar via #2riversleadrunner naar haar thuismarathon Two Rivers Marathon 2020.

Naast Insta kun je haar ook op Strava en Facebook vinden.