#run2rivers #2rivers2024

De leukste wintermarathon van Nederland, It Giet Oan!

De ijsmeesters zijn eruit. It giet oan! Zoals het er nu uitziet wordt het zondag een ongekend zonnige dag. En koud (stevige nachtvorst in de voorafgaande nacht, net boven het vriespunt tijdens de race). Voor zowel lopers, vrijwilligers als supporters: kleed je goed aan! Je weet wel, in laagjes. Met name de wind kan ook voor snelle afkoeling zorgen.

Maar. Zo hoort het natuurlijk ook in de ‘leukste wintermarathon van Nederland’, hij is op een aantal fronten wat taaier! Voor de lopers, mocht het onverhoopt tegenzitten, bij iedere verzorgingspost is een verwarmde tent of ruimte aanwezig. Als je er de brui aan geeft, doe het daar en niet op andere plekken. De begeleidende fietsers hebben warmtedekens/folie bij zich en kunnen lopers assisteren. Just in case. Maar goed om te weten.

Op een aantal verzorgingsposten is warme bouillon beschikbaar, er is swingende exotische muziek langs het parcours aanwezig én de mensen uit de Bommelerwaard staan bekend om hun warme glimlachen! Zie voor verdere details onze info-pagina. En hou de laatste weersvoorspellingen in de gaten!

En kou. Daar zijn we aan gewend. Dat was vorig jaar ook zo. Toch Pauline? En wat smaakt de Braai met het Two Rivers bier aan de finish lekker als er heroïsche verhalen aan ten grondslag liggen…