#run2rivers #2rivers2024

En dat is drie! Laatste Trainingrun

En dat is drie! Vandaag liepen we de derde en laatste Trainingrun voor Two Rivers Marathon 2020. Voor de meeste lopers ook de laatste echt lange duurloop.

Nog drie weken

Over exact drie weken lopen we weer over de dijken waar vandaag is getraind. Het vertrek was vanuit restaurant Amadeus in Wellseind. Op 9 februari vorm dit punt de verzorgingspost op kilometerpunt 10. Vandaag liepen de lopers een 18 of 30 kilometertraining. De eerste afstand met name voor de Duo-lopers, de tweede voor de Marathonlopers. Onder leiding van Coach André.

Een groep lopers op de dijk tussen Ammerzoden en Hedel

Prachtige omstandigheden

Daar zijn we het over eens. ‘Wat zou het fantastisch zijn als we over drie weken ook zo’n mooie omstandighedheden hebben.’ Two Rivers is over het algemeen weerbarstiger, er zit altijd wel een rauw randje aan het weer. ‘Maar deze pakken ze ons in ieder geval niet meer af!’ Zo is het.

Groepsfoto vooraf! Uiteraard op de dijk.

Fraaie vergezichten

Niet alleen het wat rauwere weer. Ook de vergezichten vanaf de dijken. Dat zijn kenmerkende elementen van Two Rivers Marathon. Dit maakt de Bommelerwaard aantrekkelijk om te bezoeken maar vooral de Two Rivers interessant om te lopen!

Tot 9 februari.

Heimen, Andries en René. Met de rivier de Maas aan hun rechterhand.