#run2rivers #2rivers2024

Overdracht startnummers

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen doen – door een vervelende blessure of vanwege de verjaardag van je favoriete tante – dan is het mogelijk je startnummer over te dragen aan een andere loper. Heb je een startnummer in de aanbieding of zoek je er juist één? Plaats een bericht bij het evenement Two Rivers Marathon 2020 op Facebook.

Hoe gegevens wijzigen?

Tot 18 januari kon je gebruik maken van de link in de bevestigingsmail om wijzigingen zelf door te voeren.

Vanaf 18 januari blijft het startnummer op naam staan van de oorspronkelijke inschrijver, deze naam moet ook bij ophalen startnummer worden vermeld. Als de nieuwe loper zijn of haar gegevens correct in de uitslagen wil zien kun je een mail sturen naar inschrijven@tworiversmarathon.nl. Bij aanlevering van de complete set aan gegevens (geboortedatum, voornaam, achternaam en e-mailadres oorspronkelijke loper en voornaam, achternaam en e-mailadres nieuwe loper) kan de wijziging worden verwerkt. De gegevens van de nieuwe loper verschijnen dan correct in de uitslagen. Bij een onvolledig verzoek kan de wijziging niet worden verwerkt.

Denk eraan dat bij inschrijving kon worden aangegeven of het startnummer per post wordt verstuurd of wordt opgehaald in Zaltbommel. Zorg dat je dit scherp hebt om teleurstellingen te voorkomen.

Wijzigingen tot en met 4 februari verwerken we vóór het evenement zodat de ‘nieuwe’ loper correct in de uitslagen komt. Wijzigingen na deze datum worden ook verwerkt maar pas ná het evenement.

Naam op startnummer

Dus! Wijzigingen die vóór 18 januari zijn doorgevoerd worden ook zichtbaar op het startnummer (je voornaam plus aantal deelnames).

Voorbeeld van een startnummer voor Two Rivers 2020, variant Duo-Marathon

Startnummers

Lees ook de instructie voor de startnummers van Two Rivers 2020. We lopen met zowel een borst- als een rugnummer. Handig om te weten hoe dit precies werkt!