#run2rivers #2rivers2024
18 januari 2020

Startnummer 2020

Wat moet je weten over de startnummers van Two Rivers 2020?

Per post of afhalen in Zaltbommmel?

Bij inschrijving was het mogelijk om aan te geven of je het startnummer per post wilt ontvangen of dat je hem op zaterdag of zondag komt afhalen in Theater De Poorterij in Zaltbommel (zie info-pagina voor tijden). Heb je gekozen voor de optie ‘post’ dan kun je hem rond het weekeinde van 1 en 2 februari thuis verwachten.

Zowel borst- als rugnummer

We lopen met zowel een borstnummer als een rugnummer. Waarom? Omdat wij het zelf altijd ontzettend leuk vinden om te weten wie de andere lopers in een race zijn. Je kijkt grotendeels tegen de ruggen aan van de andere lopers. Handig toch als je zijn of haar naam weet! Kun je eventueel een praatje aanknopen.

Helemaal interessant is het als je een loper ziet met een gele balk op het startnummer. Dit is een loper van de Vasbyt Club, een loper die er alle jaren bij is geweest. Deelname 5 in editie 5. Zij kennen inmiddels de grillen van het parcours.

Borstnummer met chip

De chip voor de tijdmeting zit bevestigd aan het borstnummer, denk eraan dat je deze inderdaad aan de voorzijde draagt, niet kreukelt of bedekt. Dan wordt je tijd correct geregistreerd!

Voorbeeld van een borstnummer voor de Duo-Marathon.

Rugnummer met vouchers en bagagelabel

Het bagagelabel kun je van het rugnummer afscheuren. Dit label graag bevestigen aan de tas die je voor de marathon in de Kerk kunt afgeven. Let op! Dit label kun je na het ophalen van je bagage inruilen tegen een speciaal Two Rivers biertje, de Vasbyter. Na de finish, voor de duidelijkheid 😉

Heb je bij inschrijving een t-shirt besteld dan kun je het t-shirtlabel op zaterdag of zondag inleveren in Theater De Poorterij tegen het special edition shirt.

Voorbeeld van een rugnummer met de afscheurbare labels. Variant Marathon en specifiek voor de loper die er alle edities bij is geweest, Vastbyt Club.