#run2rivers #2rivers2024
1 oktober 2019

Uniek Two Rivers jubileumshirt 2020

Zoals je van ons gewend bent hebben we weer een gaaf shirt laten ontwerpen! Dit keer, speciaal voor onze vijfde editie, een uniek gouden Two Rivers jubileumshirt. Een functioneel en prettig passend runningshirt in zowel een dames als herenuitvoering (als je vorig jaar ook meeliep: dezelfde kwaliteit en leverancier als in 2019).

Ino en Paula verzorgen, namens Stehmann Sport 2000 als Two Rivers Sportsponsor, de levering van de speciale gouden shirts. En poseren er graag in!

In 2020 lopen we dus in een gouden shirt met groene bedrukking. Herkenbaar, maar net weer even iets anders dan voorgaande jaren. Het kenmerkende jaartal ‘als rugnummer’ aan de achterzijde heeft een speciale ‘5th edition’ touch.

Bij inschrijving kunnen lopers het shirt bestellen voor een gereduceerde prijs van slechts EUR 7,50. Het shirt kan dan worden afgehaald in het Two Rivers weekend (bij startnummeruitgifte). Ook is het shirt los verkrijgbaar in onze webshop. Ook dan (voorlopig) met een jubileumkorting: slechts EUR 15,- in plaats van EUR 20,-.