#run2rivers #2rivers2024

Verkennings Run, deel 2

Ja! Het is altijd zo’n gaaf weer op het parcours van de Two Rivers Marathon. Nou ja, bijna altijd. Zoals de deelnemers aan de 2016-editie weten 😉

Marjolein Menheere en Jan Hobo hebben het tweede deel voor je in beeld gebracht en geven een 90 seconden preview. Ze hebben het stokje overgenomen van Roy en René die al eerder van start naar het 10 kilometerpunt zijn gelopen. Marjolein en Jan zijn gestart in Wellseind en hebben het parcours verkend tot en met het halve marathonpunt net na het tunneltje onder de A2 bij Hedel. Ze laten je een aantal bijzondere punten zien. In weergaloze omstandigheden dus! Bekijk hun ervaringen.

verkenningsrun-deel2-tworiversmarathon

In aanloop naar de Two Rivers Marathon wordt de route in 4 etappes door deelnemers aan de marathon verkend. Bekijk ons Youtube-kanaal voor de andere bijdragen. Er is ook al een timelapse beschikbaar van de gehele route mocht je hier niet op kunnen wachten.

Magische grenzen
Marjolein is de snelste vrouw van de Bommelerwaard. De dag na de videoshoot doorbrak ze de uurgrens in de Montferland Run over 15 kilometer. Eerder dit najaar ging ze al het gevecht aan met de 3-uur grens tijdens de marathon van Eindhoven. Dat lukte op slechts een paar seconden na. Supermooie prestaties!
Marjolein loopt op 12 februari de halve marathon. Samen met Ties vormt ze een ‘droom-duo’. In de afgelopen editie liep alleen het duo Greg en Femke van Hest sneller, niet de minsten.

Marjolein is niet alleen deelnemer maar ondersteunt het evenement ook als sponsor. Ze is eigenaar van de Stadsapotheek in Zaltbommel. Daar kun je naast geneesmiddelen ook prima terecht voor advies over voedingssupplementen voor optimale hardloopprestaties.

stadsapotheek_2riversmarathon

Tweede marathon in successie
De eerste editie van de Two Rivers Marathon was ook Jan’s debuut op de marathon. Hij moest diep gaan maar is op karakter gefinished! Ook voor 2017 staat hij weer ingeschreven voor de gehele afstand.
En gezien z’n vorm tijdens deze Verkenningsrun gaat dat opnieuw een succes worden. We verwachten ook van hem een grensverleggende race, zijn PR gaat aan flarden!

Jan vindt het erg gaaf dat de Bommelerwaard een eigen marathon heeft. Hij ondersteunt het evenement dan ook graag als sponsor. Op zoek naar ondersteuning op het gebied van Internetmarketing? Bel Jan!

hoboonline_2riversmarathon