#run2rivers #2rivers2024

Go Locked Safe! Go Marcel!

Net als vorig jaar is Locked Safe hoofdsponsor van de Two Rivers Marathon. En daar zijn we trots op! Heel simpel, zonder zo’n mooie groep sponsoren is een evenement als de Two Rivers niet mogelijk. Heel gaaf dus dat we met Locked Safe een stabiele partner hebben.

Marcel, directeur/eigenaar bij Locked Safe, loopt net als in de eerste editie de gehele marathon. ‘Gááf zo’n evenement in de Bommelerwaard. Bijkomend voordeel, het heeft me net dat beslissende zetje gegeven om deze magische afstand te gaan lopen. Ik ben alweer volop in training voor de tweede editie en maak weer veel kilometers over onze mooie dijken. We ondersteunen deze marathon dan ook vol enthousiasme!’

lockedsafe_tworiversmarathon_2017

Naast Marcel is er een bredere groep ondernemers die de schouders onder de Two Rivers Marathon zet. Gemene deler: ze zijn allemaal ontzettend sportminded én lopen bijna allemaal, net als Marcel, zelf mee op één van de afstanden.

Dus niet alleen Go Marcel! Maar ook Go René, Ron & Marco, Marjolein, Jan, Ino, Roy, Gerard en Dick! Je kunt ze trouwens ook in actie zien in de ‘Verkennings Run’ video’s op ons Youtube-kanaal. Er komen er nog meer aan!

sponsors_2riversmarathon