#run2rivers #2rivers2024

Verkennings Run, deel 1

Dat snappen we. Jij bent benieuwd naar de route!

Roy Peters en Rene den Otter hebben de eerste 10 kilometer voor je in beeld gebracht en geven een 90 seconden preview. Het eerste dat opvalt is dat we in tegengestelde richting lopen, we gaan in 2017 linksom. Bekijk de video voor de eerste 10 kilometer.

verkennings-run

In aanloop naar de Two Rivers Marathon wordt de route in 4 etappes door deelnemers aan de marathon verkend. Bekijk ons Youtube-kanaal voor de andere bijdragen. Er is ook al een timelapse beschikbaar van de gehele route mocht je hier niet op kunnen wachten.

Van wielrenner naar loper
Roy loopt op 12 februari de halve marathon. Hij neemt samen met zijn broer deel aan de duo-marathon. Als wielrenner heeft Roy het afgelopen jaar een ware transformatie ondergaan. In de vorige editie begeleidde hij op de fiets de snelste loper. Hij heeft Greg en Femke van Hest hoogstpersoonlijk naar de finish gehaast. We vermoeden dat hier het zaadje is geplant. Tijdens de Two Rivers 2017 debuteert Roy op de halve marathon.

Roy is niet alleen deelnemer maar ondersteunt het evenement ook als sponsor. Hij is makelaar en eigenaar van Huizenadviseurs, een kantoor dat beseft dat ieder huis uniek is. Nét als iedere klant.

huizenadviseurs_2riversmarathon

Marathon en meer
Rene loopt de gehele marathonaftand. Een marathon is leuk maar hij vindt het ook geen probleem om een stukje verder te lopen. Bij voorkeur over een uitdagend parcours. De Two Rivers is voor hem in 2017 een opwarmertje. Het hoofdgerecht valt in juni. Hij loopt van west naar oost Engeland, langs de bekende Hadrian’s Wall. Een ultramarathon over 69 miles. Juist. Meer dan 100 kilometer. Veel meer…

René is een echte multi-tasker. Hij loopt de Two Rivers maar zit ook in de organisatie. Daarnaast ondersteunt hij met Assurantiekantoor Den Otter het evenement. Ook hier een ultra-atleet!

denotter_2riversmarathon