#run2rivers #2rivers2024

Tussenstand November Strava ‘Locked Safe Challenge’

Wedstrijdje!

Geldt voor jou ook? ‘Als hij niet op Strava staat, telt hij niet!’. Voor velen van ons wel. Ook zetten we allemaal wel eens een tandje bij als we over een Strava-segment heen rennen. Gewoon. Voor de fun! En ook stiekem hier en daar voor de ranking… Hieronder de actuele stand van de Locked Safe Challenge #run2rivers die loopt tot en met 30 november.

Vier Strava segmenten

Op het Two Rivers parcours hebben we in de looprichting van de Marathon vier Strava segmenten uitgezet. Van verschillende lengte, op verschillende plekken, bij verschillende dorpen, langs allebei de rivieren. Met een hoge ‘raak kans’.

De maand November bombarderen we tot maand van de ‘Locked Safe Challenge’. Met voor de winnaars een ludieke prijs én eeuwige roem. Winnaars? Voor zowel heren als dames de nummers 1, 2 en 3 per segment.

De actuele stand is te bekijken via de Strava-app. Ook doen we er zo nu en dan verslag van. De challenge loopt van 1 tot en met 30 november. Iedereen kan meedoen. Heb je je ingeschreven voor Two Rivers 2020 dan maak je bovendien kans op één van ludieke prijzen.

Strava-segmenten. Status november tot nu.

‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Bruchem’ nabij 5km-punt (0,12km)
Op dit segment gaat een dame aan kop. Hoe mooi is dat! Lizette Bulsink is met haar 33 seconden 4 seconden sneller dan de eerste man Jarnie Bok. Het echte vuurwerk moet hier nog losbarsten 😉

‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Ammerzoden’ nabij 14km-punt (0,21km)
Olivier Heimel zal de Maas een keer zijn overgestoken om onsterfelijk te worden op dit segment, hij blijft local hero Johan van Herpen ruim 14 seconden voor. Johan zal vast nog een snellere tijd neer gaan zetten. Snelste dame is deze maand tot nu toe Richelle de Groot.

‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Kerkdriel’ nabij 25km-punt (0,32km)
In Kerkdriel leidt Lars Biemans voor Han Verhofstadt en Jan van den Oord. Lars liep het segment in 1:02! Strava heeft altijd gelijk. En volgens Strava zijn er tot nu toe geen dames met een Strava profiel gepasseerd op dit segment. Hier liggen kansen!

‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Zaltbommel’ nabij 40km-punt (0,49km)
Op dit segment is tijdens de trainingsloop van 10 november de beer al even los gegaan. Na de training werd een ludieke prijs uitgereikt aan de snelste heer en dame. Erwin van der Schoot is niet vies van een wedstrijdje. Liep vorig jaar ook al in de prijzen en staat weer bovenaan met 1:32, net voor de Vasbyters Ewout Eikelenboom en Ronald Veuger. Bij de dames leidt Els van Maren in 1:54!

Check onze route om de locaties van de segmenten te bepalen.

Marcel, directeur van Locked Safe Holland, in actie op het vierde Strava-segment ‘Locked Safe Challenge #run2rivers – Zaltbommel’.

Feel Safe, Go Locked Safe

Natuurlijk met een knipoog naar het snelste en beste beveiligingsbedrijf uit Nederland. Een indruk? Zie de laatste berichten van onze hoofdsponsor Locked Safe, met het hoofdkantoor in Zaltbommel.

Grijp je kans. Nog tot en met 30 november!

En maak jezelf onsterfelijk. Nog tot en met 30 november heb je de kans mee te doen! Hoe? Loop zo hard mogelijk over één of meerdere segmenten en log je loop op Strava! De heren nummers 1, 2 en 3 plus de dames 1, 2 en 3 per segment vallen in de prijzen.
Voorwaarde: je moet staan ingeschreven voor Two Rivers 2020!