#run2rivers #2rivers2024

Eerste Two Rivers trainingrun, de kop is eraf!

Daar gaan we dan! Net boven het vriespunt en een strakblauwe lucht. De eerste Two Rivers trainingrun in aanloop naar Two Rivers Marathon 2020.

Zaltbommel als start en finish

Vandaag vertrekken we vanuit de start- en finishplaats Zaltbommel. Exact op het punt waar op 9 februari de start- en finishlijn van de marathon ligt. We verkennen de dijken langs de Waal richting Hurwenen. Coach André heeft vandaag twee afstanden uitgezet (10 en 15 kilometer) en liet de lopers begeleiden in vier pacegroepen.

Mooi om te zien dat de lopers staan te popelen! Een ontzettend mooie opkomst. Ongetwijfeld zal het mooie weer een voorzichtig zetje in de rug hebben gegeven maar het is duidelijk, de lopers hebben er zin in! Zie hieronder een indruk van de training.

Strava-segment ‘Locked Safe Challenge #run2rivers’

Toch nog een klein wedstrijdje in de trainingrun! De route liep over één van de strava-segmenten. De snelste man en vrouw verdienden een ludieke prijs. Erwin van der Schoot en Maroushka Hobo kregen tijdens de ‘afterparty’ in Bar De Republiek de unieke Two Rivers buff uitgereikt. Gefeliciteerd!

Coach André instrueert de lopers voordat we op pad gaan

 

Groepen lopers steken mooi af tegen de helderblauwe lucht. Op de foto de 15 kilometergroep die een tempo van 5:00 min per km liep

 

Enthousiasme? Meer dan voldoende! Een plukje 10 kilometerlopers

Zo is het, #run2rivers! Marcel, Ferdi en Ferry tijdens de nazit in Bar De Republiek