#run2rivers #2rivers2024

Route Two Rivers 2020

De gehele route in vogelvlucht, om je optimaal voor te bereiden! De ingrediënten: 42 kilometer door de Bommelerwaard, langs de imposante rivieren Maas en Waal, start en finish in de Vestingstad Zaltbommel en zoveel mogelijk kilometers over de dijken. Hoogtemeters? Nauwelijks. Het parcours is, afgezien van een aantal keer de dijk op en af, zo plat als een dubbeltje.

Vanuit Zaltbommel lopen we via Bruchem, Kerkwijk en Wellseind richting de Maas. Die volgen we via Ammerzoden, Hedel, Kerkdriel tot Rossum. De laatste 10 kilometer gaan vanaf Rossum kronkelend langs de Waal naar de historische binnenstad van Zaltbommel. Bij de finish? Medaille, Braai, bier en een boel gezelligheid!

Op onderstaande kaart start, finish, verzorgingsposten en een aantal afstandsmarkeringen.
Je kunt je tot in groot detail voorbereiden. Gewoon inzoomen!

We kunnen de route twee kanten op lopen! Tot en met 2019 liepen we de route in ‘even’ jaren rechtsom en in ‘oneven’ jaren linksom. Waarom? Om het leuk en afwisselend te houden! Vanaf 2020 doen we het nét even anders. We blijven de Two Rivers Marathon in februari jaarlijks ‘linksom’ lopen, de mystieke ‘Two Rivers by night‘ doen we – ook jaarlijks, maar dan in de maand mei – rechtsom.