#run2rivers #2rivers2024

Nog even geduld…

De ene na de andere marathon verdwijnt uit je agenda. Corona slaat een enorm gat in de marathonkalender. Eén specifieke vraag houdt ons enorm bezig. Deze vraag horen we ook steeds vaker van lopers en vrijwilligers.

Hoe staat het eigenlijk met Two Rivers 2021?

Het is vrij simpel. Gezondheid staat voorop. En evenementen met veel deelnemers zijn potentiële infectiebronnen. Veel onzekerheden. Eigenlijk kunnen we niet voorspellen hoe het virus zich de komende maanden gaat gedragen.

We zijn druk bezig een aantal scenario’s uit te werken. Eén ding lijkt onvermijdelijk. Een evenement zoals jullie gewend zijn zal er 2021 niet komen. In het meest positieve scenario zal er een meer basic versie worden georganiseerd. Met een beperkt aantal deelnemers en met beperktere faciliteiten. De komende maanden zal meer duidelijk worden. Maar hou de datum vrij, we mikken nog steeds op 31 januari 2021.

Two Rivers lopers. Eerder dit jaar tijdens een trainingsrun op het Two Rivers parcours.

Inschrijving 2021

Normaal gaat de inschrijving rond het begin van oktober open. Dat is dit jaar niet het geval, deze stellen we nog even uit. Zodra we meer duidelijkheid hebben zullen we jullie informeren.

Nog even geduld dus

Maar laat je niet weerhouden om te genieten van het hardlopen. Je weet, ons parcours ligt er het gehele jaar. Elk jaargetijde heeft z’n charmes. Pak alvast een stuk voorpret en loop een deel van de route. Of – voor de echte kilometerknallers – de gehele route. Wees creatief en zie de restaurants langs de route als verzorgingsposten, ze vinden het alleen maar leuk als er zo af en toe een paar bezwete Two Rivers lopers een kop koffie komen drinken. Of gebruik ze als start- of finishlocatie.

We houden jullie op de hoogte!