#run2rivers #2rivers2024

Mystical Miles, voor avontuurlijke hardlopers!

Weet je nog? De kick-off van Two Rivers Marathon 2020.

In de kerk in Zaltbommel spraken Hans Koeleman, Koen de Jong, Olivier Verhaege en Olivier Heimel in februari over hardlopen. Over de magie van de marathon. Wat een toffe avond was dat! De mooiste marathon van Nederland ging helaas niet door, maar de avond ervoor zat de kerk wél vol voor deze verhalenvertellers.

Verhalen over hardlopen. Hans Koeleman leest tijdens Magie van de Marathon voor uit eigen werk. In Mystical Miles volgen nog veel meer smakelijke verhalen.

Verhalen.

Hardlopen en verhalen vertellen is een goede combinatie. Het liefst met een biertje erbij na een lange run. Omdat wij van de Two Rivers Marathon nogal fan zijn van mooie verhalen, zijn we dolblij met Mystical Miles. Een nieuw magazine voor lopers. Een initiatief van onder andere Hans en Koen. Zonder tips om kwark te eten na een lange duurloop, maar mét mooie verhalen. Over Nelson Mandela die zijn beveiligers tot waanzin drijft omdat ie wil rennen. Of lopen in Finland. Uiteraard ook met verhalen dichter bij huis. Hopelijk staan we met de Two Rivers Marathon ook eens in het magazine. Aan mooie verhalen ligt het niet, zeker niet bij ons in Zaltbommel.

Doe jij mee?

Wil jij dit magazine ook op je mat? Word alvast abonnee of help met een klein bedrag voor de crowdfunding. Dan wordt je zelf onderdeel van het avontuur!