#run2rivers #2rivers2024

Zet je eerste doel voor 2021 en loop Two Rivers Marathon

Natuurlijk is Two Rivers Marathon 2021 superpopulair, wie wil er nu niet in deze tijd een mooi doel zetten om naar toe te trainen?  We hebben nog plekken voor de Corona proof Two Rivers Marathon voor de weekenden van februari. Maar let op: het aantal startbewijzen is al voor een aanzienlijk deel vergeven. Wacht niet te lang en maak gebruik van de verschillende mogelijkheden om deel te nemen. Deelname is dit jaar kosteloos.

Tada, het Two Rivers shirt 2021 is nu verkrijgbaar

Na vijf jaar koukleumen dan eindelijk het shirt waar we allemaal op hebben zitten wachten: dat met de lange mouwen! In 2021 lopen we in stijlvol groen met gele bedrukking. Herkenbaar maar toch weer even net iets anders dan voorgaande jaren.

Krista en Dennis zijn de eersten die het nieuwe shirt konden uitproberen. En wat vinden ze hem gaaf.  Krista is Two Rivers – pacer van het eerste uur, bekend om haar onverwoestbaar goed humeur en akelig stabiele kilometertijden. Haar partner Dennis is niet alleen Two Rivers veteraan maar ook begenadigd klimgeit- trailrunner. Samen gaan ze er komende editie een feestje van maken op de dijken. Bestel jouw shirt via onze webshop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *