#run2rivers #2rivers2024

Eiwitshot als marathonontbijt

Het boeren- en zuivelbedrijf van Den Eelder ligt net als de Two Rivers Marathon in de Bommelerwaard, tussen de Waal en de Maas. En ook Den Eelder werkt enthousiast naar de marathon toe!

Een aantal medewerkers is volop in training. Johan (zie ook onderstaande video) loopt de hele marathon, Henk en Emmy nemen deel aan de Duo Marathon. Elk onbewaakt moment op de boerderij wordt benut om te trainen.

Marathonontbijt
Daarnaast bereidt Den Eelder als sponsor een zuivelbuffet voor dat aan alle Two Rivers deelnemers wordt aangeboden. Dit ontbijt staat op 25 februari – gratis – klaar als eiwitrijk buffet maar ook als hersteller ná de race. Vanaf 9:00 uur staat in het start/finishterrein een selectie van Den Eelder’s zuivelproducten voor jou gereed.

De lekkerste zuivel direct van eigen boerderij
Den Eelder is één van de weinige dagverse zuivelboerderijen in Nederland. Van het zorgen voor de koeien tot het maken van loeilekkere zuivel, van Melk tot Yoghurt tot Karnemelk, ze doen het allemaal zelf!

Elke dag streven ze daarbij weer naar het allerbeste; voor mens, dier en milieu. Want alleen zo kunnen ze Nederland nog generaties lang blijven verwennen met ouderwets lekkere boerenzuivel.