#run2rivers #2rivers2024

En dan, die allerlaatste kilometer…

En hoe gaaf het parcours ook is. Op een gegeven moment – ergens na het 35 kilometerpunt – gaan de benen toch wat pijn doen. Langzamerhand kijk je steeds meer uit naar de laatste kilometer.

En terecht. Want die laatste kilometer is erg fraai. Net na het 41 kilometerpunt ga je rechtsaf de Marten van Rossemsingel op. De laatste kilometer loopt geheel langs de westelijke Stadsgracht die om de Bommelse Vestingwerken ligt. En hoe verder je loopt hoe duidelijker je het geluid bij de finish hoort. Je bent er bijna. Nog even op je tanden bijten…

Marieke & Marieke laten je ‘m alvast zien. Ze wonen allebei vlakbij de Stadsgrachten en trainen hier ook regelmatig. Deze Singel is één van hun favoriete routes. Ze zijn zelf ook in training voor de Two Rivers Marathon, ze lopen samen de Duo Marathon. En doen ieder exact de helft van het parcours.

Daarnaast vormen ze het creatieve brein achter het Two Rivers shirt 2018. Het design is gemaakt door hun bureau De Ontwerppraktijk. Het shirt heeft een stoere front in ‘college style’, de kleuren zijn geinspireerd door de link naar Zuid-Afrika. Op de achterzijde staat het jaartal tegen een achtergrond van alle sponsornamen. Een uniek shirt, wij vinden hem supercool.

En voor elke deelnemer ligt er op 25 februari één klaar!