#run2rivers #2rivers2024

Wordt ook lid van de Crew!

Loop je zelf niet mee maar wil je wel meedoen aan een gaaf evenement? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger voor de Two Rivers Marathon. Een evenement als deze kan niet zonder de inzet van een enthousiaste groep mensen.

Diverse rollen
Je kunt in diverse rollen meedoen. Een greep uit de zaken die door vrijwilligers worden geregeld: startnummeruitgifte, begeleidend fietser, verzorgingsposten, opbouw start/finishterrein, verkeersregelaar, volgauto, uitzetten parcours, muziek langs het parcours en nog veel meer. Functie eisen? Een positieve instelling en een mooie glimlach!

Jacqueline en René regelen de inzet van de groep vrijwilligers. Jacqueline is de coordinator, René is met zijn bedrijf Assurantiekantoor Den Otter onze ‘Crew Sponsor’. Zij zorgen er samen voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Voor jou én voor alle hardlopers.

What’s in it for me?
Terechte vraag. Naast een onvergetelijke dag met hardlopers die je oprecht dankbaar zijn voor je hulp is er meer! Je ontvangt een vrijwilligerspakket met onder andere een lunch, munten om na de race het speciale Two Rivers bier in de Stadsbrouwerij te proeven (iets non-alcoholisch kan natuurlijk ook), je neemt kosteloos deel aan de Braai na de race en we hebben nog een aantal andere verrassingen.

Meld je aan!
Stuur een mail naar vrijwilligers@tworiversmarathon.nl om je aan te melden of om meer informatie te krijgen. Je kunt uiteraard aangeven naar welke rol je voorkeur uitgaat. Erg gaaf als je erbij bent!