#run2rivers #2rivers2024

Fully booked!

En we zitten vol. De limiet is bereikt! Je kunt je niet meer inschrijven voor de 2018-editie. Wil je toch graag meedoen? Plaats een oproep op Facebook bij het evenement Two Rivers Marathon 2018, de ervaring leert dat er door omstandigheden (blessures, andere verplichtingen) toch altijd nog een aantal startnummers beschikbaar komen.

Overdracht startnummer
Op zoek naar een startnummer? Of heb je er één in de aanbieding omdat je geblesseerd of verhinderd bent? Ga naar onze evenementpagina op Facebook en plaats een oproep!

    • Overdracht vóór 9 januari 2018:
      Als je iemand vindt kun je met de inloggegevens uit de oorspronkelijke bevestigingsmail de gegevens aanpassen. Dit kan tot en met 9 januari want dan gaan de startnummers naar de drukker.
    • Overdracht 9 januari 2018:
      In geval van overdracht na 9 januari zal er gelopen worden met het startnummer (en de naam) van de oorspronkelijke loper. Na de race kunnen de namen in de uitslagen worden aangepast. Geef bij overdracht na 9 januari de overdracht door per mail op info@tworiversmarathon.nl onder vermelding van ‘Overdracht startnummer’. Graag met naam, e-mailadres en mobiele nummer van de nieuwe loper (en natuurlijk gegevens van de oorspronkelijke loper).