#run2rivers #2rivers2024

Bommel loopt warm!

nicolienpeters_roypeters_tworiversmarathonDe eerste marathon in de Bommelerwaard. Zaltbommel loopt er warm voor! En niet alleen de hardlopers zelf. Dit evenement wordt neergezet door een grote groep enthousiastelingen.

Aan kop
Roy, makelaar bij Huizenadviseurs, heeft zich tijdens de meest recente editie van de Singelcross over de Bommelse stadswallen weer als hardloper laten zien. En ook een strakke eindtijd geklokt!
Maar we kennen hem vooral als fanatiek wielrenner. De dijken in de Bommelerwaard kennen geen geheimen voor hem. Tijdens de Two Rivers Marathon begeleidt hij op zijn fiets de snelste loper(s) van de race. ‘Ik fiets graag mee, maar dan wel graag aan kop, haha!’.

nicolienpeters_tworiversmarathonOpperhoofd verzorgingsposten
Nicolien is lid van de Zaltbommel DutchRunners en traint regelmatig op de dijken van de Waal. En is dus bekend met de fraaie vergezichten over de rivier. ‘Ik loop zelf op 21 februari niet mee, maar vind het wel erg gaaf om er bij te zijn’.
Nicolien hoefde dus ook niet erg lang na te denken toen we haar vroegen om een stuk van de organisatie op zich te nemen. Dit ondanks haar drukke leidinggevende job bij AB Brabant. Tijdens de Two Rivers Marathon zorgt Nicolien voor de bemensing en bevoorrading van de verzorgingsposten onderweg. Ze is als ‘opperhoofd verzorgingsposten’ belast met een mooie logistieke uitdaging.
En reken maar lopers, jullie komen onderweg niets te kort!

Ook meehelpen?
Stel nu dat je denkt ‘ik zou ook wel mee willen helpen’, mail dan naar info@tworiversmarathon.nl. We hebben nog enkele posities vrij. En vrijwilligers doen bovendien kosteloos mee met de afsluitende Braai!