#run2rivers #2rivers2024

Zonder vrijwilligers geen medaille

Vanaf dag één staat de Two Rivers marathon bekend om haar enthousiaste vrijwilligers. Stuk voor stuk mensen bij wie het groen gele hart wat harder klopt op die ene zondag in februari! Om de finish te halen heb je meer nodig dan een een goed trainingsschema, een paar sterke benen en een stuk karakter. Zonder vrijwilligers geen medaille. Ben of ken jij iemand die onze Crew wil versterken en zelf ook een fantastische dag gaat hebben?

Voor wat hoort wat

Natuurlijk! dat spreekt voor zich. René den Otter van Assurantiekantoor Den Otter én zelfstandig adviseur Regiobank is onze crew sponsor en zorgt dat de vrijwilligers niets tekort komen. Sowieso zorgen wij voor een uitgebreid vrijwilligerspakket, lunchpakket, consumptiemunten en een dinerbon! Daarnaast jaarlijks een unieke gadget, alleen voor onze Crew. Maar vergeet vooral de vele dankbare hardlopers niet. Zij kunnen echt niet zonder jou!

Leuk om te weten dat René ieder jaar mee loopt met de Two Rivers Marathon, hij is één van de 4:15 pacers. Hij kent het parcours op zijn duimpje en kan zelfs met zijn ogen dicht bij de finish komen. Desondanks weet hij als geen ander hoe fijn het is om volledig ontzorgd te worden gedurende de 42 barre kilometers.

René den Otter (Crew Sponsor) en Marieke Veuger (Crew Captain) zorgen ervoor dat ook jij als vrijwilliger een fantastische dag hebt!

Wat ga je doen

Voor diverse rollen hebben we vrijwilligers nodig. Denk hierbij aan startnummeruitgifte, begeleidend fietser, verzorgingsposten, opbouw start/finishterrein, verkeersregelaar, volgauto, uitzetten parcours, fotograaf, muziek etc. Functie eisen? Een positieve instelling én een mooie glimlach!

Enthousiast?

Wil je graag meedoen aan dit fantastische evenement? Of ken je iemand? Meld je aan! Hoe? Stuur Marieke, onze Crew Captain, een bericht via vrijwilligers@tworiversmarathon.nl. Zij gaat de crew voor Two Rivers 2022 coördineren. Voor vragen kan je hier ook terecht. Natuurlijk kun je aangeven naar welke rol je voorkeur uit gaat. Marieke zal dan snel contact met je opnemen! Op de dag zelf zal ze haar hardloopschoenen aantrekken en gaat ze op jacht naar die ene mooie medaille! Met jouw hulp 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *