#run2rivers #2rivers2024

Two Rivers Trainingrun, zondag 7 november

Op weg naar Two Rivers Marathon! In aanloop  naar Two Rivers 2022 organiseren we een aantal trainingruns. Eén op 7  november, één op 5 december en één op 16 januari. Allemaal op zondagen, allemaal op een ander deel van het Two Rivers parcours.

Zondag 7 november

Op zondag 7 november start de eerste trainingrun – vanaf Bistro InPetto, het 32 kilometerpunt van het parcours. Zowel de Marathonlopers, Duo Marathonlopers als andere geinteresseerden kunnen aanhaken. Je kunt kiezen uit de afstanden 10 of 15 kilometer. Vertrek om 9:30 uur. Bistro Inpetto is speciaal voor ons geopend. Je kunt jouw droge kleding tijdens de Trainingrun daar achterlaten.

Hoe je meedoet? Heb je Facebook, laat dan bij het evenement Two Rivers 2022 Trainingrun weten dat je komt. En zorg dat je zondag 7 november om 9:30 uur klaarstaat.

Zoals altijd wordt het weer beregezellig! Gastheer Bram zet kannen water klaar en zorgt voor wat extra’s. Deelname is  gratis, drankjes voor eigen rekening.

Jouw Two Rivers hardloopshirt, editie 2022

Jawel, Ophou is nie ‘n opsie nie. Wanneer je al bent ingeschreven voor Two Rivers Marathon, dan ligt het door jouw bestelde shirt voor je klaar.

Coach André

Onder leiding van coach André Boel verkennen we in een comfortabel tempo een deel van het parcours. De Waal en de dijken staan tijdens deze trainingrun centraal.

Tempo: twee 15km groepen (pace 5:00 en 5:30) en twee 10km groepen (pace 5:30 en 6:00). Loop mee met de groep die het tempo loopt dat het dichtste bij jouw comfortabele tempo ligt.

Trainen voor Two Rivers, hoe pak ik dat aan?

Na lang stilstaan is het toch een heel druk marathon najaar, is de voorbereiding op Two Rivers nu anderssHoe ziet de trainingsaanpak nu anders André?
‘Zeker! Misschien heb je nu in plaats van één najaarsmarathon er wel twee of misschien zelfs drie gelopen. De vermoeidheid is niet zozeer het probleem, maar wel je herstel, de uitdaging is blessures te voorkomen.  De trainingen moeten in deze fase in het teken staan van herstel en sterker worden. Of je nu gaat voor de hele of de halve Two rivers marathon je kunt je duurtrainingen gaan doen maar hou het vooral rustig en bouw niet v]te snel op. Loop je duurlopen 1 minuut per kilometer langzamer dan je van plan bent tijdens de Two Rivers Marathon. Pas eind november ga je naar de duurloop van boven de 20 kilometer. Doe jij de halve? Dan volstaat de opbouw tot aan 17 km’.

Trainingschema Two Rivers van Coach André

Voor jou als deelnemer aan de Two Rivers marathon kun je nu ook een geheel persoonlijk schema laten maken zodat jij op 6 februari topfit aan de start staat van je hele of halve marathon. Lijkt dat je iets? Stuur een mail naar info@tworiversmarathon.nl en André neemt contact met je op!
Een persoonlijk schema met specifieke doelen die rekening houden met jouw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Voor slechts EUR 42,19. Speciaal voor Two Rivers lopers.

Coach André is hardlooptrainer en coach van zowel Two Rivers als Hardlopen in Zuid-Afrika. Daarnaast begeleid hij ook de reis naar Comrades Marathon voor team Hardlopen in Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *