#run2rivers #2rivers2024

De Two Rivers route is open!

Vanaf vandaag kan je de Two Rivers Marathon elke dag lopen.

Vandaag hebben onze enthousiaste vrijwilligers de hele route voorzien van permanente markering. Even kou lijden maar dan heb je ook wat. En daar werd gelijk driftig gebruik van gemaakt. Wat een geweldige dag!

De bewegwijzering is betaald door de Two Rivers gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Grote dank daarvoor.

Vanaf vandaag kan je de Two Rivers Marathon lopen, Corona-proof maar daar moet je zelf ook goed op blijven letten. 1 maart maken we het eindklassement op. Dat werkt zo.

7 thoughts on “De Two Rivers route is open!

 • Ik heb genoten van jullie route met mijn marathon van afgelopen zondag, geweldig mooie omgeving en de route bordjes zijn ook prachtig gewoon , bedankt hiervoor.
  Top organisatie .
  Hopelijk toch nog een keer een vol event , lijkt me geweldig om mee te maken.

 • Die groene bordjes waren een heel stuk mooier dan de paarse strepen die ik op het asfalt had geverfd voor de Marathon RondOm Zoetermeer.
  Zeker een mooie route. Ik heb genoten en afgezien, zoals het hoort eigenlijk.
  Mijn support fietser was erg te spreken over de support packs, en dan met name over de heat packs die hij de hele weg binnenin zijn handschoenen vast heeft gehouden.
  Dit was mijn laatste, dus niet tot ziens, maar dank voor de organisatie en de aanmoediging op de startstreep.

 • Ziet er prima uit. Goed gedaan. Ik begrijp dat de route tegen de klok in is? Ik wil ‘m in april lopen. Is het gewoon een redelijk autoluwe route of moet ik rekening houden met drukte van verkeer in of rondom parcours? Ik wil mijn eerste marathon eindelijk gaan lopen nadat Parijs weer verschoven is.

  • Hi Eric, correct, gewoon de pijlen volgen. De route is autoluw, nergens vervelend. Veel plezier en de Bommelerwaard is zeker zo leuk als Parijs!

 • Wij gaan zondag 28 maart a.s. de marathon lopen, start vroeg in de ochtend. Wij komen met de auto uit Haarlem. Is er voor Google Maps een adres te geven waar wij het best kunnen parkeren en starten? Dank voor reactie alvast!

 • Ik wil 17 april de route gaan lopen.
  Ik heb geen begeleiding. Zijn er langs parcours tankstations of andere gelegenheden waar ik flesjes water kan kopen? Met 1 bidon haal ik de finish niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *