#run2rivers #2rivers2023

Two Rivers Kick-Off

Op zondagochtend 1 oktober 2017 gaat de inschrijving voor de 2018-editie van start. Vanaf 10:00 uur ‘s ochtends kun je je online inschrijven via deze website.

Gratis Kick-Off biertje
Natuurlijk gaan we proosten op deze Kick-Off. En jij kunt daarbij zijn! De eerste vijftig lopers die zich zondag 1 oktober online inschrijven én zich vervolgens melden in de Zaltbommelse Stadsbrouwerij krijgen het eerste (bok)biertje van ons. De Stadsbrouwerij is geopend vanaf 15:00 uur.

Two Rivers shirt 2018-editie
Bovendien liggen daar voor de snelle inschrijvers de eerste exemplaren van het Two Rivers Marathon shirt klaar! Er zijn diverse maten voor zowel dames als heren. Zolang de voorraad strekt mag jij er één mee naar huis nemen. Mocht je te laat zijn, niet getreurd. Elke deelnemer krijgt dit gave shirt sowieso, je moet dan alleen nog even wachten. Tot februari 2018.

Dus
Als je je zondagochtend inschrijft en je meldt je tijdig in de Stadsbrouwerij dan krijg je én een gratis biertje én je scoort als één van de eersten een gaaf t-shirt. Kom ook naar de Kick-Off!