#run2rivers 5th edition
2 oktober 2019

Inschrijven

Inschrijven
De inschrijving voor de 2020-editie is geopend! Er zijn maximaal 1000 startbewijzen beschikbaar. De inschrijving wordt gesloten zodra deze limiet wordt behaald. Vol = vol.
Je kunt je alleen nog inschrijven voor de Individueel Marathon, voor de Duo Marathon is de limiet inmiddels bereikt.

Onderdelen
Het evenement kent twee onderdelen, de Marathon individueel en de Duo Marathon. Allebei over de officiële marathonafstand van 42,2 kilometer.

KostenMarathonDuo*
Tot 01/11/19EUR 40,-EUR 45,-
Tot 15/12/19EUR 50,-EUR 55,-
Tot 02/02/20EUR 60,-EUR 65,-

(*) Inschrijven per team, kosten inschrijving zijn per team

Hardloopshirt
Het unieke 2020 jubileumshirt van de Two Rivers Marathon kun je bij inschrijving bestellen voor slechts EUR 7,50 (nabestelling van dit shirt kost EUR 15,-). Je kunt je shirt op zaterdag 8 februari of op zondag 9 februari ‘s ochtends vóór de start ophalen in theater De Poorterij.

Accommodatie
De vestingstad Zaltbommel, gelegen in het prachtige Rivierenland, is ook een prima plek om iets langer te blijven. Wij bieden een speciaal Two Rivers arrangement in Van der Valk Hotel Zaltbommel (4 sterren) tegen een aantrekkelijk tarief. Je kunt dit nu al reserveren via onze webshop.

Pastaparty
Een grote groep hardlopers verblijft de avond voor de marathon al in of vlakbij Zaltbommel, zowel uit Nederland als uit het buitenland. Op zaterdagavond 8 februari vanaf 18:00 uur organiseren we voor hen maar ook voor de hardlopers uit de regio een pastaparty in De Poorterij, het locale theater dat ook over een sfeervol restaurant beschikt. Dit is ook de locatie waar de startnummers kunnen worden afgehaald.
 Je kunt je aanmelden via onze webshop. 

Naar de inschrijfmodule
De inschrijvingen, tijdregistratie en uitslagen worden geregeld door Racetimer. Door een klik op één van onderstaande twee links kom je in de inschrijfmodule van Racetimer.

Inschrijven Two Rivers Marathon 2020*
Inschrijven Individuele Marathon
Inschrijven Duo Marathon [Sorry, limiet bereikt. Inschrijven niet meer mogelijk]

Pas op!
(*) Het veld ‘voucher code’ kan alleen worden gebruikt als je een code van de Two Rivers organisatie hebt ontvangen. Bij onecht gebruik van dit veld vervalt je inschrijving direct. En wordt je naam onverbiddelijk toegevoegd aan de schoonmaakploeg 😉

Vragen over je inschrijving? Stel ze via inschrijven@tworiversmarathon.nl