#run2rivers #2rivers2024

Tropische parcoursinspectie 2020-editie

Wie gaat er nou op zo’n tropische dag een Marathon lopen? Dat kunnen er maar twee zijn! Marco en Ed gingen vandaag op pad voor een parcoursinspectie voor de 2020-editie. Voornaamste conclusie: weer vet om het parcours te lopen. En het ligt er superzonnig bij!

Parcours 2020
Vorig jaar lag de finish al op de Markt in Zaltbommel, dat was zo’n succes dat we bekijken of ook het startschot van de 2020-editie op de Markt kan worden gelost. De eerste kilometer van Two Rivers Marathon 2020 loopt dus iets anders. Nog gaver!

Je begrijpt dat we er verder nog niets over kunnen zeggen! Maar met een beetje speurwerk kun je de variant die we vandaag hebben getest terugvinden op www.strava.com/clubs/tworiversmarathon.

Op de Waalkade net na de start.

Weergarantie
We gingen vandaag net na zonsopkomst op pad maar konden de hitte niet voorblijven. Supermooi dat we nu al de garantie kunnen geven dat het op 9 februari 2020 zeker zo’n 20 graden kouder is! En met een beetje mazzel zijn ook de andere elementen weer van de partij. Een mooie maar taaie Wintermarathon!

Hieronder een kleine impressie van de route. Het winterweer mag je er zelf bijdenken 😉

Net nadat we de Bossche Poort doorliepen hadden we dit magische zicht op de ‘Bommelse brug’ over de Waal. Na iets meer dan 150 meter na de start.

 

Ed op de dijk tussen Well en Ammerzoden met een weids uitzicht over de Maas. Ongeveer op kilometerpunt 14.

 

Marco op de dijk net voordat we Kerkdriel binnen liepen. Ongeveer op kilometerpunt 26.