#run2rivers #2rivers2024

René, ‘Kijkt uit naar thuismarathon’

renedenotter_running‘Erg leuk dat we nu een marathon over de mooie dijken in onze regio hebben. Bovendien loopt het parcours van de Two Rivers marathon exact langs mijn kantoor en huis. Een thuismarathon, daar wil ik bij zijn!’.

Marathons door natuur
‘Dit type parcours past bovendien goed bij mij. Voor het lopen van een marathon geef ik de voorkeur aan routes door een natuurlijke omgeving boven die in een grote stad’. Dat uit zich in de marathons die René heeft gelopen. Al meerdere keren heeft hij de marathon van Zeeuws Vlaanderen en de Kustmarathon gelopen, ook heeft hij de Midwintermarathon (aan de rand van de Veluwe) op zijn palmares staan.
Daarnaast loopt hij in september van dit jaar de Jungfrau Marathon in Zwitserland. Stuk voor stuk pittige marathons door een mooi landschap.

Trailrunning
Steeds vaker loopt hij ook lange trails waarbij de klassieke marathonafstand van 42 kilometer regelmatig wordt gepasseerd. Vorig jaar heeft hij de Cortina-trail in de Dolomieten gelopen. Een trail van 47 kilometer met ruim 2.500 hoogtemeters. ‘Een erg mooie ervaring door een prachtig berglandschap en een speciale sfeer. Ik ben een buitenmens en geniet enorm van lange duurlopen door een mooie omgeving. Dit geeft me de nodige ontspanning’.

56 kilometer
Net zoals de groep Two Oceans lopers die aan de Two Rivers Marathon meedoet is ook René in training voor een race over 56 kilometer. Waar de eerste groep naar Kaapstad afreist gaat René naar de Trail de la Primavera in België. Ook deze trail kent toevalligerwijs een afstand van 56 kilometer. ‘Deze trail is op 13 maart en kent een uitdagend onverhard parcours. Ook weer met de nodige hoogtemeters’.

renedenotter_regiobankGeen sprinter
René is eigenaar van Assurantiekantoor den Otter b.v.. In 2000 heeft hij het bedrijf – opererend vanuit Bruchem – van zijn vader overgenomen en uitgebreid tot een kantoor met 9 medewerkers. Naast aanbieder van financiële diensten als verzekeringen en hypotheken is Assurantiekantoor den Otter b.v. ook intermediair van RegioBank en dus te beschouwen als een full-service financiële dienstverlener. De Bommelerwaard is daarbij het werkgebied van het kantoor. De focus lag voorheen op de agrarische sector. Assurantiekantoor den Otter b.v. bedient nu een groeiende groep MKB-ers en particuliere klanten. ‘Ook hier ben ik geen sprinter. We vinden het erg belangrijk om een langdurige relatie op te bouwen. We gaan voor een relatie van minimaal 42 jaar, ha ha!’.

Assurantiekantoor Den Otter