#run2rivers #2rivers2024

Parcoursverkenning vanaf Bistro In Petto

Aanstaande zondag, 22 januari om 10:00 uur, de tweede parcoursverkenning alweer:  Vanaf Bistro In Petto in Rossum. We vertrekken weer met Coach André, je kunt kiezen uit 12 of 20 kilometer, in pacergroepen tussen 5:00 min en 6:30 min. We verwachten een mooie zonnige winterdag, bovendien staat het water in de rivieren hoog, de uiterwaarden staan vol. Fotogeniek!

Loop mee en maak kans op de Two Rivers beanie

Onderweg passeren we het Strava-segment Locked Safe Holland Kerkdriel. Heb je Strava, zet m aan. Marcel, van Locked Safe Holland is een enthousiaste sponsor en stelt drie old school Two Rivers beanies ter beschikking, we loten erom na afloop.

Start en finish bij Bistro In Petto

Bistro In Petto is het start- en eindpunt van de verkenningloop. Je kunt je spullen daar achter laten en na afloop maken we het daar gezellig. Bistro In Petto is een belangrijk punt in de route. Bram, eigenaar van In Petto vertelt: Het is heel bijzonder om Two Rivers Marathon hier te zien langskomen. We zitten hier op 10 kilometer van de finish en hier is het altijd heel gezellig met de live muziek en de drukte van de verzorgingspost en alle supporters. Hierna gaan de lopers de laatste zware kilometers in, meestal tegen de wind in op de kale dijk, dus we proberen de lopers hier maximaal op te laden!”

 

Aanmelden niet nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *