#run2rivers #2rivers2024

Nieuw boek in onze webshop: ‘Ga niet hardlopen’

De mannen van Two Rivers, die zeggen dat je niet moet gaan hardlopen?

Dat verdient uitleg, want wij willen natuurlijk niets liever dan jou stimuleren om kilometers te vreten. Nou, daarom dit boek helemaal nu we midden in een lockdown zitten en hardlopen een makkelijke bezigheid is.

Gerben Solleveld, de enthousiaste auteur van dit boek, is een fanatiek hardloper. Hij heeft een persoonlijk record van 2:38:04 op de marathon en hij ging met Hardlopen in Zuid-Afrika mee naar de loeizware 90 kilometer lange Comrades Marathon die hij in 7 uur en 56 minuten afraffelde.

Geen stilzitter

Maar hij heeft een waarschuwing, ook iedere keer weer voor zichzelf. Gerben waarschuwt om op te passen met hardlopen. Want hij is als hardloper dan wel geen stilzitter, maar hij was dat wel in het dagelijks leven. Je snapt het wel: een kantoorbaan. Alleen een kantoorbaan en 100 kilometer hardlopen per week gaan niet altijd samen. Ofwel, Gerben heeft met vallen en opstaan ontdekt dat hij, zoals hij het zelf zegt, een moderne hardloper is. Die verdient een andere aanpak dan de hardloper van vroeger.

Gerben en Two Rivers Marathon

Gerben doet trouwens over een paar weken ook mee aan de Two Rivers Marathon en hij vindt het superleuk dat hij zijn boek via ons kan verkopen:

“Ik heb de mannen van de Two Rivers Marathon leren kennen in Zuid-Afrika tijdens de Comrades Marathon. Wat mij is bijgebleven is het oneindige enthousiasme voor zoiets doodgewoons als lopen. Daar houd ik ook van: lopen, veel lopen, ver lopen, maar soms ook gewoon een klein rondje in de buurt. Dat past supergoed bij mijn boek, ook al doet de titel misschien heel anders vermoeden”.

Het boek bevat dus zeker niet alleen maar tips die je moeten helpen om je levensstijl aan te passen om een realistisch resultaat te lopen en blessurevrij kilometers te kunnen maken. Het staat ook bomvol supertoffe verhalen over hoe Gerben het hardlopen beleeft.

Hij ontmoedigt je zeker niet met zijn aanstekelijke en enthousiaste verhalen om te gaan hardlopen. Dat zouden wij van Two Rivers Marathon natuurlijk ook niet willen. Daarom kun je zijn boek ‘Ga niet hardlopen’ vanaf nu in onze webshop bestellen. Het boek verschijnt half januari.

Wil je het boek bestellen?

Dan kun je direct naar de webshop van Two Rivers Marathon. Wil je meer informatie over het boek, kijk dan eens op de website van Marathonbaas Gerben Solleveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *