#run2rivers #2rivers2024

Marcel, ‘Een goed voornemen? Jazeker!’

Marcel Damloop 2010‘Mijn goede voornemen voor 2016? Een marathon uitlopen natuurlijk! Het goede nieuws van de eerste marathon in de Bommelerwaard was de definitieve trigger! Als drukke ondernemer sport ik regelmatig en loop ik zo nu en dan hard (even het hoofd leeg rennen), maar er zit nog weinig structuur in. Met de 42.2km van de Two Rivers Marathon in het vooruitzicht heb ik een concreet doel. Ik moet het nu dus heel anders aanpakken’.

Andere kant van de straat
‘Mijn overbuurman is een fanatiek hardloper. Met regelmaat loopt hij een marathon. Ik hoor dan vaak zijn inspirerende en enthousiaste verhalen. Inmiddels lijkt het virus overgeslagen naar de andere kant van de straat. Althans, ik moet de marathon natuurlijk eerst nog even uitlopen, maar ik heb er enorm veel zin in, dus dat komt wel goed’.


Fit van geest én lijf

lockedsafe_security‘Ik werk in de beveiligingsbranche (Locked Safe Holland, red.) en de gezondheid van onze medewerkers en de mensen om mij heen vind ik erg belangrijk. Een gezonde levensstijl komt de alertheid, vitaliteit en creativiteit ten goede. Ik zie dat degenen die lekker sporten en een beetje bewust met hun voeding omgaan in een positieve spiraal terecht komen. Dat inspireert.
En natuurlijk is het dan goed om zelf het goede voorbeeld te geven. Daarom ben ik ook met de organisatie van de Two Rivers Marathon in gesprek geraakt. Meelopen is leuk, maar ik wil daarnaast ook graag de naam van ons bedrijf verbinden aan deze eerste marathon door de Bommelerwaard. Dit is immers ook een belangrijk deel van ons werkgebied. We willen ons als bedrijf vereenzelvigen met al het positieve dat sporten met zich meebrengt.’

‘Mooie bijkomstigheid is dat de route van de Two Rivers Marathon nagenoeg door de achtertuin van ons bedrijf aan de Jannestraat komt. Zo ongeveer op het 5 kilometerpunt op de Waaldijk richting Hurwenen. Helemaal leuk dus, we gaan ervoor!’.
Locked Safe Holland Inbraak- en brandbeveiliging