#run2rivers #2rivers2024

Limiet Run-Bike-Run bereikt

De limiet voor inschrijving van het aantal Run-Bike-Run teams in de Two Rivers Marathon is bereikt. Inschrijven voor dit onderdeel is niet meer mogelijk. Inschrijven voor de onderdelen Individuele Marathon en Duo-Marathon is nog wel mogelijk. Wil je zeker zijn van een startbewijs, wacht dan niet te lang!

Op de foto zie je het winnende Run-Bike-Run team in actie van de 2017-editie. Dit team werd gevormd door Arjan Schimmer, Gerald van Riel en John van Rooij. Ze finishten net boven de 3 uur in een uitstekende tijd van 3:02:07. Voor overige winnaars check de 2017-uitslagen.

Run-Bike-Run
In dit onderdeel zijn teams van drie of vier personen actief. Eén persoon loopt en de overige teamleden zijn op de fiets. Ze mogen zo vaak wisselen als ze willen. Over het algemeen wordt er na één of twee kilometer doorgewisseld. Dit houdt de snelheid erin en dit voorkomt dat de fietsers teveel afkoelen. Dit onderdeel is populair onder de lopers die de afstand van de halve of hele marathon nog teveel vinden. Ook wordt voor deze discipline ingeschreven door lopers die trainen voor de Roparun. Of lopers die gewoon eens wat anders willen!