#run2rivers #2rivers2024

Word jij één van de Two Rivers Leadrunners?

Word één van onze Two Rivers Leadrunners én verdien een gratis startbewijs! Loop jij vaak, deel jij je ervaringen op Facebook, Insta en/of Strava én heb je een leuke achterban? Reageer dan op de Leadrunner-post op Facebook of Instagram!

Eerste Two Rivers Leadrunner

‘Ik ben Brigitte van Oijen en woon nagenoeg op het Two Rivers parcours. Op Insta vind je me als ‘daar_loopt_ze_weer_’. Ik vind het gaaf om m’n hardloopervaringen met m’n Insta-volgers te delen. Meestal met een lach, maar ook als het wat tegenzit. Ik ben de eerste Two Rivers Leadrunner en ga je op Insta meenemen in mijn avontuur naar Two Rivers 2020.

Ik heb de Two Rivers al drie keer gelopen en ook een keer als vrijwilliger meegemaakt. Daarom vind ik het dan ook superleuk dat ze mij gevraagd hebben als (eerste) Leadrunner!’

Brigitte op de Waalkade in Zaltbommel, het beeld van Jip & Janneke staat vlakbij kilometermarkering 42, net voordat de lopers door de Waterpoort richting finish gaan.

Nog vier andere Leadrunners!

We zoeken nog vier andere Leadrunners, verspreid over geheel Nederland en wellicht één buiten Nederland. Doe jij mee? Of ken je iemand die aan het profiel voldoet? Plaats een reactie op de Facebook of Insta post en laat weten waarom jij één van de vijf moet worden! Vóór 2 oktober – de start van de inschrijving – beslissen we wie de vijf Leadrunners voor Two Rivers 2020 gaan worden.

En oh ja. Je krijgt niet alleen een gratis inschrijving. We sturen je ook alvast het unieke ‘5th edition’ Two Rivers shirt toe (zodra de eerste lichting wordt geleverd). Kun jij alvast de blits maken terwijl de andere lopers het shirt pas in het Two Rivers weekend krijgen uitgereikt 😉

We besteden natuurlijk op gezette tijden aandacht aan onze Leadrunners, we zetten je zo nu en dan in de spotlight. Ook op 9 februari is er extra aandacht. More to come!

Wat verwachten we van jou?

Je deelt je avonturen op weg naar Two Rivers 2020. En op de dag zelf natuurlijk! Je plaatst regelmatig een post. In ieder geval minimaal één keer per twee weken, meer mag maar moet niet. Meest belangrijk: je vindt het leuk en straalt dat ook uit. En je gebruikt de hashtags #2riversleadrunner en #run2rivers.

In aanloop naar de Two Rivers plannen we drie trainingslopen op een deel van het parcours. Gaaf als je in ieder geval aan één van deze trainingslopen mee probeert te doen.

Verder? Is het aan jou. Maak er een mooi avontuur van en laat anderen meegenieten! Vragen en/of opmerkingen: info@tworiversmarathon.nl