#run2rivers #2rivers2024

Inschrijving geopend!

De inschrijving voor de Two Rivers Marathon 2019 is vanaf NU geopend!

We zijn er trots op dat Ian Wallace op 10 februari 2019 overkomt vanuit Kaapstad om onze marathon te starten. Hij zal de marathon niet alleen starten maar zal hem vervolgens ook zelf lopen. Ian is niet alleen de starter van onze marathon maar hij opent vandaag ook de inschrijvingsperiode. Hij doet dat vanaf Kaap de Goede Hoop, het uiterste zuidwesten van het Afrikaans continent, niet al te ver van Kaapstad.

Op dit punt komen de Atlantische en de Indische oceaan bij elkaar. Een ongelooflijk spectaculaire plek! En bovendien zijn deze oceanen de naamgever van de Two Oceans Marathon, de marathon die ten grondslag ligt aan de Two Rivers Marathon. De Two Rivers is een officële qualifier voor de Two Oceans. Veel deelnemers aan de Two Rivers hebben dan ook een link naar deze ultra-marathon over 56 kilometer. En een link naar Zuid-Afrika.

Ian is een goede vriend van team Hardlopen in Zuid-Afrika dat jaarlijks naar Kaapstad afreist om de Two Oceans te lopen. Ian is lid van de Harfield Harriers, een social runningclub. Op de donderdag vóór de Two Oceans traint team Hardlopen in Zuid-Afrika traditioneel met de Harfield Harriers. Een ontspannen run in de buurt van hun clubhuis, gevolgd door een gezellige Braai waarbij heldhaftige hardloopverhalen worden uitgewisseld.

Om het spannend te maken. Ian loopt dus mee met de Two Rivers, de cut-off van vijf uur zal zijn grootste uitdaging worden. Of hij het haalt of niet. Het levert in ieder geval prachtige verhalen op tijdens de Braai op de donderdag voor de Two Oceans 2019 😉

Gogogo Ian! We hope to see YOU at the finish. Way before the cut-off!