#run2rivers #2rivers2024

Gratis sportmassage tijdens Two Rivers

Zowel Erwin als Jacqueline bereidt zich voor op de Two Rivers Marathon. Jacqueline loopt de gehele marathon. Als training. Ze is in voorbereiding op de Eiger Ultra Trail in Zwitserland. Een ultra over 51 kilometer. Ze past dus perfect in het veld van de Two Rivers met veel ultra atleten.

Ook voor Erwin, van ES Sportmassage, wordt het een marathon. Een soort van. Vorig jaar vormde zich vóór maar vooral ná de marathon een lange rij stramme spieren. Erwin heeft toen een PR in de boeken gezet. Nog nooit zoveel massages op één dag. Dit jaar is ook Anja Seelen aanwezig. We kennen Anja als sportmasseur van de Roparunners maar ook van onder andere de Midzomernacht halve marathon in Zaltbommel. Goed om deze twee professionals erbij te hebben.

Grijp deze kans op een gratis massage! Je vindt Anja en Erwin op 12 februari op de eerste verdieping van de Poorterij.

Maar die vlag. Hoe zit dat? Jacqueline vertelt Erwin op de massagetafel dat ze een topsportachtergrond heeft. ‘In de Triathlon en bij het fietsen’. Erwin haakt daarop in. Die vlag is afkomstig van een andere topsporter, een hele grote. En is een aantal jaren geleden meegekomen uit Kaapstad na een Two Oceans Marathon. Haile Gebreselassie heeft toentertijd hoogstpersoonlijk deze Ethiopische vlag gesigneerd. De vlag is via een ruil met een Zaltbommels hardloopshirt van de locale ZDR mee het vliegtuig in naar Nederland gegaan.

Sindsdien siert dit pronkstuk praktijk ES Sportmassage in de Vogelenzang. Gelegen in de Bommelse binnenstad ‘onder de toren van Zaltbommel’. Ook eens zien? Neem contact op met Erwin voor een sportmassage: erwin@essportmassage.nl