#run2rivers #2rivers2024

Gesigneerd shirt van Abdi Nageeye, bied mee!

Kijk jij dit jaar de Olympische Marathon in een gesigneerd shirt van Abdi Nageeye? Wij bieden je dit buitenkansje! Hoe? Je kunt erop bieden!

Kwalificatie Rio
Abdi heeft zich tot nu toe als enige Nederlandse hardloper (bij de heren) gekwalificeerd voor Olympische spelen in Rio, tijdens de TCS Amsterdam Marathon van 2015. En dáár zijn wij trots op! Abdi heeft ons belangeloos een gesigneerd shirt overhandigd dat we aan de hoogste bieder mogen geven. Gaaf, Abdi!

Goed doel: Run4Schools
Een deel van de opbrengst van de Two Rivers Marathon gaat naar Stichting Run4Schools. Zij zijn 21 februari, net zoals het team van Hardlopen in Zuid-Afrika, met een groep lopers aanwezig die later in Kaapstad de Two Oceans Marathon gaan lopen. De opbrengst van Abdi’s shirt wordt hier 1-op-1 aan toegevoegd!

De Stichting Run4Schools financiert en organiseert in- en naschoolse sportopvang in de townships van Kaapstad. Kinderen worden na school opgevangen en sporten onder begeleiding en toezicht van coaches. Zo hebben ze plezier met andere kinderen, krijgen ze zelfvertrouwen en blijven uit handen van jeugdbendes.
Om de financiering rond te krijgen organiseert Run4Schools tal van activiteiten. Ook hun deelname aan de Two Oceans Marathon staat in het teken van fundraising voor de kinderen in de townships. Wij helpen ze een klein handje!

Veiling
Foto 09-01-16 21 21 15Hoe werkt het? Je kunt je bod uitbrengen op de Facebookpagina van de Two Rivers Marathon, je doet dit als reactie op het bericht van het shirt van Abdi Nageeye. Er kan geboden worden tot het moment dat we de veiling offline overnemen. Het hoogste online bod vormt het startbod van de veiling. Dit gebeurt na de finish van de Two Rivers Marathon op 21 februari door Arjan Zwaan van Run4Schools. Het is van belang dat je dan ook lijfelijk aanwezig bent.

Tandje harder
Dat moet toch gaaf zijn! Niet alleen de Olympische marathon in Abdi’s shirt bekijken maar er ook gewoon mee rond kunnen rennen. We geven geen garantie maar het moet toch gek lopen wil je er niet een tandje harder in gaan.
Dus, bied mee! Leuk voor jezelf en je helpt er bovendien een aantal kinderen in de Townships mee!