#run2rivers #2rivers2024

Proef het Two Rivers sfeertje

Op weg naar Two Rivers Marathon! In aanloop naar Two Rivers 2023 organiseren we een aantal trainingruns. Om je voor te bereiden op het parcours én natuurlijk voor een stuk gezelligheid! Iedere keer op een ander gedeelte van het parcours. 18 december: 10 of 15 km. vanaf Amadeus (10 km punt), 22 januari: 12 of 20 km. vanaf Bistro Inpetto (32 km punt) en tot slot 26 februari: 15 of 30 km. vanaf De Verdraagzaamheid (42 km punt).

Zó gezellig was het de vorige editie bij Amadeus.

Zondag 18 december: start en finish bij restaurant Amadeus.

Op zondag 18 december start de eerste trainingrun vanaf Restaurant Amadeus in Wellseind. De plaats waar op 26 maart de verzorgingspost staat op kilometer 10. Vertrek om 10:00 uur. Iedereen is welkom, opgeven vooraf is niet nodig.

De route loopt volledig over de dijken langs de Maas. En honderd procent over het parcours van Two Rivers Marathon. Perfecte locatie voor een training! Supergezellig bovendien, na afoop staat er water voor je klaar maar je kan natuurlijk van alles bestellen en lekker blijven hangen voor koffie, een drankje of zelfs lunch.

Onder leiding van Coach André

Onder leiding van coach André Boel verkennen we in een comfortabel tempo het een deel van het parcours. De Maas en de dijken staan tijdens deze trainingrun centraal.

Zowel de Marathonlopers, Duo Marathonlopers als andere geinteresseerden kunnen aanhaken. Je kunt kiezen uit de afstanden 10 of 15 kilometer. Vertrek om 10:00 uur. Bistro Amadeus is zondag 19 januari speciaal voor ons geopend. Je kunt wat droge kleding tijdens de Trainingrun achterlaten. Deelname gratis, drankjes voor eigen rekening. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Tempo: drie 10 km groepen (pace 5:00, 5:30 en 6:00) en twee 15 km groepen (pace 5:30 en 6:00). Loop mee met de groep die het tempo loopt dat het dichtste bij jouw comfortabele tempo ligt.

Hoe je meedoet? Heb je Facebook, laat dan bij het evenement EersteTrainingrun Two Rivers 2023 weten dat je komt. En zorg dat je zondag 18 december om 10:00 uur klaarstaat. Geen Facebook? No worries, ook zonder aanmelden kan je gewoon meedoen. Zo simpel is het.

Kleding

Het is nu echt wel winter, maar ja, altijd wer die vraag. Wat moet ik aan? Dit is uiteraard heel persoonlijk. Wist je dat als je bij de buiten tempratuur 5 graden optelt dit de gevoelstempratuur benaderd tijdens het hardlopen? Dus wie weet kan die korte broek dan toch uit de kast?’

Lange of korte broek? Met of zonder muts? Maar altijd het Two Rivers shirt!

Meer vragen?

Neem gerust contact op met Coach André, het meest eenvoudig via Running Coach André op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *