2 oktober 2016

Inschrijving 2018

For English click here 

Gemoedelijk en gezellig
Drinkposten, medailles, pacers, een goed verzorgde en gezellige finishlocatie, een exact gemeten parcours én tijdregistratie, in alles wordt voorzien om ervoor te zorgen dat je maximaal kan genieten van deze mooie loop. En belangrijk: we houden het ook in 2018 gemoedelijk en gezellig, het aantal deelnemers is beperkt!
Er zijn maximaal 400 startbewijzen beschikbaar, vol = vol.

Voorbereiding op het seizoen
De Two Rivers Marathon is het kleine broertje van de Two Oceans Marathon die met Pasen in Kaapstad gelopen wordt. De unieke sfeer van die race proberen we ook naar de Bommelerwaard te brengen. Two Rivers Marathon is zelfs vanaf dit jaar officiële qualifier voor deze wereldberoemde race.

En de Two Rivers Marathon is natuurlijk ook een prima gelegenheid om te testen hoe je ervoor staat voor de komende voorjaarsmarathons dichter in de buurt.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de Individuele Marathon, de Duo-Marathon en de Run-Bike-Run. Het inschrijfpakket bestaat uit deelname aan deze bijzondere marathon, tijdregistratie, goed ingerichte verzorgingsposten, gratis vervoer voor duo-lopers van en naar het wisselpunt, een runningshirt ‘editie 2018’ én aan de finish een dikverdiende medaille met twee gratis biertjes (of een non-alcoholisch alternatief). De inschrijving voor de gehele marathon bedraagt EUR 41,50, voor de Duo Marathon en Run-Bike-Run zijn de kosten EUR 27,50 per persoon.

Runningshirt
In de inschrijfmodule maak je een keuze voor een dames- of herenshirt en je maat. Het shirt is inbegrepen in de inschrijfprijs.

Boek ‘Opgeven is geen optie’
Ook kun je als deelnemer aan de Two Rivers Marathon in de inschrijfmodule een exclusieve voorbestelling doen van het boek ‘Opgeven is geen optie’. Tegen een gereduceerde prijs. Dit boek verschijnt in december en is gemaakt door Ed en Marco. Het boek gaat over hardlopers en de wijze waarop zij hun sport beleven. Van toplopers en serieuze recreanten tot debutanten op de marathon. Lees er meer over.

Naar de inschrijfmodule
De tijdregistratie en inschrijvingen worden verzorgd door Racetimer. Hieronder vind je de inschrijflinks naar de diverse onderdelen. Denk eraan dat je voor de Duo-Marathon en Run-Bike-Run direct het gehele team inschrijft (voor de Duo-Marathon een team van 2 personen en voor de Run-Bike-Run een team van 3 of 4 personen).
Let op (1) voor de teams krijgt alleen degene die inschrijft een e-mail ter bevestiging, (2) het veld kortingscode geldt alleen voor lopers die expliciet én persoonlijk een bericht hebben ontvangen van de organisatie, bij misbruik vervalt de inschrijving.

  1. Schrijf jezelf in voor de individuele Marathon;
  2. Inschrijven voor onderdeel Duo-Marathon niet meer mogelijk, limiet bereikt;
  3. Inschrijven voor onderdeel Run-Bike-Run niet meer mogelijk, limiet bereikt.

Succes met je voorbereidingen en tot 25 februari!
Ook wij kijken er enorm naar uit.