#run2rivers #2rivers2024

And the winners are…

We hebben drie keer een nieuw parcoursrecord! Zowel bij de heren, dames als de duo’s. Wouter Decock uit Belgie wint voor het tweede opeenvolgende jaar. En dus ook voor het tweede keer in een nieuw parcoursrecord, dit jaar een eindtijd van maarliefst van 2:37:49. Chapeau!

Belgisch getint podium
Het podium is dit jaar geheel Belgisch getint. Joris Spigt, Nederlander maar wonend in Belgie, was tweede, Belg Stijn Mulders werd derde. Proficiat mannen!

Noorse winnares
Ook bij de dames een internationaal podium. Janicke Brath uit Noorwegen won in een nieuw parcoursrecord van 3:17:53. Hiermee gaat het parcoursrecord van Marjolein Menheere uit Zaltbommel uit de boeken.

Nummer twee was Debby Gabriels uit Belgie, Karin Verheijden uit Nederland werd derde. Alle glimlachen even oprecht. Ook van Ed en Marco 😉

Overige onderdelen
De Duo-Marathon is gewonnen door team Havalopadi (Hans en Raymon) in 2:39:00. Ja, ook in een parcoursrecord! De Run-Bike-Run is gewonnen door het team van Locked Safe. Proficiat Alex, Marcel en Stefan, mooie prestatie!

Overige uitslagen
Alle overige uitslagen vind je op de site van Racetimer. Let op! Denk eraan dat de uitslagen voor de Duo’s per team staan gerangschikt, als je op je eigen naam zoekt vind je geen eindtijd, gebruik je teamnaam in de zoekbalk.

Foto’s?
Zie de pagina met foto-updates.