#run2rivers #2rivers2024

Two Rivers Marathon verplaatst naar 24 april 2022

De Two Rivers Marathon in Zaltbommel is verplaatst van 6 februari naar 24 april 2022. De reden hiervoor zijn de coronamaatregelen die op 14 januari zijn afgekondigd. Het is misschien even slikken, maar we hebben als organisatie er in elk geval wel voor gekozen om de Two Rivers Marathon dit jaar door te laten gaan, alleen dan iets later dus.

Drinkposten, medailles, pacers, een goed verzorgde start- en finishlocatie in het pittoreske Zaltbommel, een exact gemeten parcours én tijdregistratie. Alles is erop gericht dat je maximaal kunt genieten van deze dijk van een loop. Een marathon gaat over lopen, doorlopen, de eindstreep halen. Dat zal tijdens de 7e editie van de Two Rivers ook zo zijn.

We gaan er 24 april een feestje van maken. In Zaltbommel en langs de route op vele plaatsen lekkere muziek. Hoe dat feestje er verder uitziet, wat er op dat moment mag en kan, is nog even afwachten. We zullen ons als gehele team en met alle fantastische vrijwilligers maximaal inspannen om het voor jou een onvergetelijke geweldige ervaring te laten worden. En met de weergoden valt er rond 24 april misschien ook wel iets af te spreken, een lekker lentezonnetje misschien? Bovendien is het een van de eerste events van 2022 in Zaltbommel. Kijk, dat is oprecht een reden voor een feestje. Een hardloopfeestje.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt nu de marathon is verplaatst. We hebben om die reden een uitgebreide FAQ pagina gemaakt op onze website met alle vragen die wij konden bedenken.

12 thoughts on “Two Rivers Marathon verplaatst naar 24 april 2022

  • Hi Reinout, wij zijn zelf bloedfanatieke marathonlopers en willen zelf ook zo graag dat het doorgaat. Maar evenementen blijven op dit moment niet toegestaan. Als er 25 januari verder zou worden versoepeld is de kans groot dat evenementen nog steeds niet kunnen. Last minute cancellen dat wil niemand.

 • Wel jammer, de marathon zat er in, het is zoals het is, en ieder nadeel heeft zijn voordeel. Afgelopen lag er sneeuw in de Betuwe, dadelijk 24 april net zoals jullie zeggen misschien een heerlijk lente zonnetje.

  • Hi Cor, Rotterdam Marathon was ook ons belangrijkste argument voor deze nieuwe datum; we wilden hem er niet vóór plaatsen want we weten hoe belangrijk Rotterdam Marathon is. We denken dat minimaal twee weken later nog net haalbaar is om ze allebei te kunnen doen.

 • Jammer. Ik was er klaar voor. Bij ons in de Betuwe zeggen ze “Het is zoals het is, er zit meer water in de Rijn en Waal dan Vis” en volgens Johan Cruijff heeft ieder nadeel ook weer een voordeel -:). Net zoals jullie schrijven straks misschien met mooi lenteweer is het meer genieten. Succes en tot 24 April.

 • Nee hè, niet wéér……..Het lijkt ons niet gegund om samen te lopen.
  2018 onze eerste inschrijving, helaas een griepje, 2 weken voor de marathon.
  2019 vakantie in Nieuw Zeeland (nog de leukste reden om niet te kunnen)
  2020 storm Ciara, uiteindelijk wel ergens solo het parcours gelopen
  2021 corona, nog wel weer de solo run gedaan voor het klassement
  2022 uitgesteld naar een datum dat we wéér niet samen kunnen lopen (want Rotterdam èn paas-halve marathon kort daarvoor)
  Het is zo als het is inderdaad, maar wie weet dat in 2023 de ‘vastbyter’ wint en het wèl lukt….
  Jammer ook voor jullie als organisatie!

 • Begrijpelijke keus, hoe jammer dan ook. Mocht iemand zijn/haar startbewijs voor de duo nu kwijt willen, houd ik me aanbevolen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *