#run2rivers #2rivers2024

Two Rivers Marathon: ophou is nie ‘n opsie nie

Two Rivers Marathon: ophou is nie ‘n opsie nie
We zijn allemaal geschrokken van de plotselinge lockdown. De parcoursverkenning van 19 december moesten we cancelen. Wat gaat er nu gebeuren met de Two Rivers Marathon?
Allereerst: we zijn marathonlopers, dus we zijn optimisten. We gaan gewoon door met de voorbereidingen voor 6 februari 2022. Moet ook wel, want zonder deze voorbereiding zou de Two Rivers Marathon sowieso niet kunnen doorgaan. 14 januari zal duidelijk worden wat de mogelijkheden zijn en pas op dat moment zullen we besluiten wat er gaat gebeuren.
Worst case: we moeten het evenement afgelasten. In dat geval krijg je jouw inschrijfgeld terug met aftrek van 5 Euro aan kosten. Maar, wederom: wij zijn marathonlopers. We kijken altijd naar de zonnige kant. Alle tijd nu om lekker door te trainen, er is nu toch niets anders te doen.

Dag 2021, hallo 2022! Alle goede dingen doe je samen. Train lekker door met je maatje, misschien wel het leukste wat je in deze tijd kan doen. We wensen je fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022.

Onze partners, zonder hen geen marathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *